U trendu

Božović: Pokazaćemo da imamo kvalitet za titulu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da neophodna pobeda protiv Mladosti u 3. kolu Superlige kako bi se crveno-beli oporavili posle poraza od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Sigurno nas očekuje težak meč, Mladost je odlično krenula sa dve pobede u isto toliko kola. Mi moramo da se oporavimo posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, trijumfujemo i pokažemo da ćemo i ove godine biti šampioni Srbije. Imamo kvaltet i snage za to, a uz svo poštavanje prema Mladosti očekujem da pobedimo“, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Božović je kao prelomni trenutak u duelu sa Ludogorecom istakao drugi gol Bugara u Razgradu.

„Ekipa koja primi tako glup gol ne može da prođe dalje“, poručio je Božović i na negativno odgovorio na pitanje da li će klub kazniti Gelora Kangu zbog crvenog kartona.

„I Savo Pavićević je protiv Kairata dobio crveni karton. Pravi se kao da je Kanga jedini koji je dobio isključenje, ko zna šta bi bilo da je ostao, a da smo ispali“, pita se Božović.

On je komentarisao pisanje medija da Zvezda ima mnogo stranaca i da su zapostavljeni igrači iz omladinske škole.

„Gde su bila Zvezdina deca u Bariju 1991? Samo je golman Stojanović, a ostali strani i to poneki Srbin. Smešna priča je o Zvezdinoj deci, koja služi da destabilizuje klub i stručni štab. Voleo bih da se vrati Jovanović iz Zenita, ali pitaju se Rusi“, zaključio je Božović.

Utakmica 3. kola između Mladosti i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Lučanima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.