U trendu

Djoković: Finale u Londonu najveći meč s Marejem

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da će sutrašnje finale završnog mastersa u Londonu protiv Endija Mareja biti najveći meč koji su njih dvojica igrala.

Djoković se plasirao u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je večeras u polufinalu lako pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:1, 6:1.

„Veoma dobro sam počeo meč, brzo sam poveo sa 4:0 i iskoristio sam sve što sam mogao. Odlično sam taktički pripremio meč, a nikad se ne zna kako će duel početi. Kei je bio umoran i nije bio blizu svog najboljeg tenisa, sve čestitke njemu na sjajnoj sezoni“, rekao je Djoković posle meča.

Djoković će u finalu igrati protiv Endija Mareja koji je ranije danas pobedio Kanadjanina Miloša Raonića. Srpski i britanski teniser će u sutrašnjem finalu boriti za trofej, ali i odlučivaće o tome ko će od njih dvojice završiti godinu na prvom mestu na ATP listi.

„Dvojica nas je na terenu, hajde da počnemo od toga. Hajde da pokušamo da uživamo u tom sjajnom meču koji ćemo igrati jedan protiv drugog. Nije se to dešavalo puno puta u istoriji tenisa. Nikad? Eto, privilegovan sam i čast mi je što ću biti deo istorije sutra zajedno sa Endijem. To je najveći meč koji smo odigrali jedan protiv drugog“, rekao je Djoković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.