U trendu

Lester ostaje prvi, poraz svih favorita u Premijer ligi

Fudbaleri Lestera zadržali su prednost na vrhu tabele Premijer lige, pošto su svi njegovi pratioci poraženi u večerašnjim utakmicama 28. kola, koje je obilovalo iznenađenjima.

Lester je u utorak odigrao 2:2 sa Vest Bromvičom, ali i to mu je bilo dovoljno za tri boda prednosti, pošto su danas poraženi prvi pratilac Totenhem, a onda i trećeplasirani Arsenal, kao i četvrti Mančester siti.

Totenhem je poražen 1:0 u londonskom derbiju sa Vest Hemom. Trijumf „čekićarima“ doneo je Mikail Antonio golom posle prekida u sedmom minutu. „Pevci“ su bili potpuno dominantni, ali nisu uspeli da dodju do boda.

Arsenal je danas poveo golom Džoela Kembela u 15. minutu, ali je Svonsi preokrenuo pogocima Vejna Rutledža u 32. i Ešlija Vilijamsa u 74. minutu. To je gostima bila prva pobeda posle četiri utakmice i dva vezana poraza i sada ima šest bodova više od ekipa iz opasne zone.

Najgore je večeras prošao Mančester siti na gostovanju Liverpulu. „Crveni“ su stvarali šanse u ujednačenom meču i slavili su golovima Adama Lalane, Džejmsa Milnera i Roberta Firmina.

Siti sada ima 47 bodova, 10 manje od Lestera i sedam manje od Totenhema, ali ima i utakmicu manje.

Liverpul je sada osmi, sa šest bodova manje od Mančester junajteda, koji je danas pobedio Votford golom Huana Mate u 83. minutu iz slobodnog udarca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.