U trendu

Luis Enrike: Jedva čekam da se završi prelazni rok

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da želi da se što pre reši situacija oko transfera fudbalera Pedra, pošto mora da zna kojim igračima raspolaže u novoj sezoni.

Pedro je prošlog meseca rekao da je Barselona dobila nekoliko ponuda za njega, nakon što je pristala da umanji obeštećenje na 30 miliona evra.

Za 28-godišnjeg fudbalera zainteresovani su Mančester junajted i Čelsi, a mediji nedeljama spekulišu da bi Pedro mogao da ode na Old Traford.

Pedro je sinoć bio u prvom timu u revanš utakmici Superkupa Španije sa Atletikom Bilbaom, u odsustvu Nejmara, ali ne očekuje se da će mu Enrike u predstojećoj sezoni pružiti veliku minutažu, pored Luisa Suaresa i Lionela Mesija.

„Teška je situacija i naravno da je Pedru teško da ostane koncentrisan. Jedva čekam da se završi prelazni rok i da znam na koga mogu da računam“, rekao je Enrike, preneli su španski mediji.

Barselona je sinoć odigrala 1:1 sa Atletik Bilbaom i nije uspela da osvoji Superkup Španije, pošto je u prvoj utakmici izgubila sa 0:4. Evropski i španski šampion se tako neće boriti za šest trofeja u ovoj godini koliko bi mogli da osvoje.

Barselona je ove godine osvojila Ligu šampiona, špansko prvenstvo, Kup kralja i Superkup Evrope, a u decembru će igrati na svetskom klupskom prvenstvu.

Špansko prvenstvo počinje za vikend, a Barselona će odbranu titulu početi u Bilbau u nedelju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.