U trendu

Radonjić: Očekujem pravo lice tima protiv Efesa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ekipa mora da pokaže reakciju posle neuspeha u Kupu Radivoja Koraća i pokaže pravo lice protiv Efesa u Evroligi.

„Pokušaćemo u ovih par dana da se adaptiramo na halu u Vršcu. Čeka nas prvi meč drugog dela Top16 , sedam velikih utakmica. Efes predvodi jedan od najboljih trenera Dušan Ivković, na svim pozicijama imaju ogroman kvalitetom. Moramo da odigramo jako dobro kako bismo napravili podvig“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali „Aleksandar Nikolić“.

On je dodao da očekuje reakciju ekipe posle neuspeha na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

„Nismo ostvarili željeni rezultat u Nišu. Imali smo dosta situacija posle poraza i tu razlike nema. Pritisak je stalno prisutan i prošli smo taj period dosta puta. Naša reakcija mora da bude prava i da na taj način smanjimo kvalitet Ertela, Brauna, Osmana i ostalih sjajnih igrača Efesa. Daćemo sve od sebe da pokažemo pravo lice protiv Efesa“.

Prema njegovim rečima pobeda bi za oba tima značila mnogo, ali i da posle toga ima još da se igra i bori za plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Radonjić je dodao da se nada maksimalnoj podršci u „Milenijumu“ s obzirom na to da je „Pionir“, odnosno dvorana „Aleksandar Nikolić“ zauzeta zbog priprema za Dejvis kup meč između tenisera Srbije i Kazahstana.

„Situacija je kakva takva jeste. Imaćemo i tamo navijače, verujem da će nam pomoći još više. Siguran sam da će biti pravi ambijent“, poručio je Radonjić.

Utakmica 8. kola E grupe Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Efesa igra se u petak od 20 sati u Vršcu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.