U trendu

Tramp se pakuje za Belu kuću?

Vest da je FBI otkrio još 650.000 elektronskih pisama Hilari Klinton unela je haos u kampanju pred same izbore, prenose inostrani mediji.

„To se zove oktobarsko iznenađenje – dramatičan obrt neposredno pre izbora“, pišu nemački mediji o američkoj kampanji, a prenosi Dojče vele.

Odjednom je predizborna kampanja u Sjedinjenim Državama ponovo uzbudljiva, piše Špigel onlajn. Klintonova je u defanzivi, Trampu ide bolje. „Tako brzo to može da ide: Pre manje od dve sedmice Donald Tramp je Las Vegas napustio kao gubitnik.

Nakon poslednjeg TV duela protiv Hilari Klinton činilo se da je njegova sudbina zapečaćena. U nedelju se Tramp trijumfalno vratio sa starim usklikom: Uhapsite Klintonovu. Ona namerno, voljno i sa ciljem čini krivičnih dela. Vest da je FBI otkrio još nekih 650.000 elektronskih pisama unela je haos u kampanju pred same izbore, potpuno uzdrmala Klintonovu jer je sada na njoj negativni fokus. Tako nešto se zove oktobarsko iznenađenje – dramatičan obrt neposredno pre izbora. Klintonova je sebe već videla kao pobednicu. I tako u ovoj poslednjoj nedelji pred izbore Klintonova je iscrpljena, Tramp ohrabren. Sve je još mnogo neizvesnije“, piše Špigel onlajn.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.