Detalji užasne nesreće na Mirijevu: Vozač divljao BMW-om, udario u banderu i usmrtio ženu

Zlata Živković (57) poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mirijevskom bulevaru. Do nesreće je došlo kada je, prema prvim informacijama, vozač D. K. (20), vozeći velikom brzinom BMW, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu. Bandera je od siline udarca odletela 20 metara i pala na nesrećnu ženu. Ona je poginula na licu mesta.

Kako saznajemo, Zlata je krenula sa suprugom Jovicom Živkovićem, koji je nedavno operisan u šetnju. U jednom trenutku ona je rekla mužu da nastavi dalje polako sam, a da će ona na kratko ući u prodavnicu, pa ga stići.

Jovica je nastavio pravo i video je BMW kako velikom brzinom ide ka njima. Kako je ispričao policajcima u trenutku je pomislio kako će vozač stradati pošto ide ogromnom brzinom, a onda je, čim je prošao kraj njega, čuo jak udarac.

Nesrećni čovek je video da neka žena leži na ulici i slupani automobil i odmah je pozvao svoju suprugu na mobilni međutim njen telefon je bio nedostupan.

– Odmah je shvatio da je žena na ulici njegova supruga… – pričaju očevici užasa i dodaju da je upravo on pozvao Hitnu pomoć.

Svedoci kažu da je muškarac bio očajan, da je plakao nasred ulice i uporno ponavljao da mu je supruga poginula zbog njega, jer je izašla s njim u šetnju…

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i uhapsila dvadesetogodišnjeg D. K, vlasnika BMW-a. Međutim na licu mesta ubrzo su se okupili i članovi njegove porodice koji žive u blizini i koji tvrde da D. K. nije uopšte bio za volanom u trenutku nesreće.

Oni tvrde da je BMW-om upravljao drugi mladić, koji je hteo da kupi automobil i u trenutku nesreće ga je vozio da ga „proba“.

– Njegov auto je bio na pumpi u blizini. Uleteo je u njega i pobegao kada je video šta je uradio. Sav se tresao – tvrde članovi porodice uhapšenog D. K.

Prizor na licu mesta je stravičan. Svuda po ulici je staklo, automobil je potpuno smrskan. Jedan deo BMW-a nalazi se kraj mesta gde je poginula žena, a ostatak je kraj puta.

Ulica u kojoj se dogodila jeziva nesreća je zatvorena, a na mestu pogibije Zlate Živković upaljena je sveća…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mirijevonesreća
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ma naravno, BMW je umislio da je Tesla pa se sam provozao. Ako je tačna priča da je potencijalni kupac izazvao nesreću (što je malo verovatno), lako će se proveriti. Nažalost, izgubljen je još jedan život zbog bahate vožnje.

  • bambi

    Po novom zakonu o bezbednosti u saobracaju samo osobe koje imaju preko 30 godina zivota i min 10 godina vozacke dozvole na B kategoriji na automobilima do 55 KW mogu da upravljaju snaznijim vozilima. Osim toga ista pravila i za upravljanjem vozilima sa zadnjom vucom. 90% saobracajnih nezgoda generisu mladi momci bas do 30 godina koji niti imaju iskustva niti imalo mozga u glavi. Osim toga voznja preko 70 km/h u gradskoj sredini se mora sankcionisati trajnim oduzimanjem dozvole. Takve osobe ne treba da upravljaju motornim vozilima. Neka ih zene i devojke voze, imaju taksi i gradski prevoz. Neka ih voze majke i ocevi. Takodje oduzimanje dozvole od 5 do 10 godina svim vozacima koji dok voze koriste mobilni telefon.

  • David

    Šta bi sa onim glupim zakonom (verovatno nije ni usvojen) koji STE SVI lupetali na sva usta baš za ovaj primep da maloumni ne bi trebalo da sedaju za tvz besna automobile. Koga čemo sad da nagradimo i za šta jer kazniti je nemoguče