Jezivo: Polio čoveka benzinom i snimao mobilnim telefonom

Boban J. (22) iz sela Surdula kod Vranja posle kraće svađe polio je benzinom i zapalio Dragana S. (43) iz sela Viševce, a zatim uzeo mobilni telefon i fotografisao čoveka koji je bio u plamenu.

Incident se dogodio 26. juna u večernjim časovima ispred kancelarije Mesne zajednice Barelić, prenose beogradski mediji.

Šokirani očevici su ispričali da je Boban J. došao motorom ispred seoske kafane u Bareliću i parkirao svoj dvotočkaš gotovo na sam ulaz lokala. Svađa je izbila zato što mu je vlasnik kafane rekao da pomeri motor.

“To je naljutilo vlasnika kafane, koji mu je rekao da pomeri motor sa ulaza. Umesto da to učini, Boban je skočio i počeo da juri vlasnika lokala kako bi se sa njim fizički obračunao. U tom trenutku je naišao Dragan S, koji je pokušao da smiri razjarenog Bobana”, kažu očevici.

Međutim, Boban je jurnuo ka njemu i polio ga benzinom, a onda zapalio. Osumnjičeni je sve snimao mobilnim telefonom.

Vranjansko tužilaštvo tereti ga za pokušaj ubistva, a sudija za prethodni postupak Nada Čović odredila mu je pritvor do 30 dana. Kako se saznaje u Zdravstvenom centru u Vranju, povređeni nije životno ugrožen.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

benzinvranje
Komentari (0)
Dodaj komentar