Horor: Istog dana silovao dve maloletne devojčice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednje bosanskog kantona sinoć su sproveli uviđaj i istragu u jednom od najbrutalnijih slučajeva silovanja u istoriji Bosne i Hercegovine.

Kako prenose mediji u regionu, u jednom naselju na području opštine Travnik 16-godišnjak je silovao 10-godišnjakinju! Njena majka slučaj je prijavila policiji kada se devojčica oko 19 sati vratila kući sa vidljivim povredama.

Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od kćerke i majke, a dežurni lekar je potvrdio navode i zaključio da je reč o nasilnom polnom odnosu.

Policija je u istom naselju pronašla i uhapsila 16-godišnjaka, čiji su detalji odgovarali navodima majke i devojčice.

Kako se nezvanično saznaje, istog dana još jedna majka javila se policiji i prijavila istog 16-godišnjaka da je silovao njenu 11-godišnju ćerku. Nakon toga je i druga devojčica prevezena u travničku bolnicu, gde je takođe konstatovano da je reč o nasilnom polnom odnosu.

Silovatelj je zadržan u prostorijama policije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

silovanjedevojčice
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Ne verujem da bi boravak u nekom vaspitnom domu,dao ikakve pozitivne rezultate,u slucaju ovog sesnaestogodisnjeg silovatelja.Jedina efikasna zastita,od njegovog nagona za silovanjem devocica,je naravno, jedino moguce resenje,a to je hemijska kastracija.Svaki drugi vid,u smislu nekog vremenskog izricanja kazne,ne bi urodili nikakvim efektom !

  • batamrca

    kastracija odma jos dok je mali i neporaste