Skandalozan nastup pevačice u Crnoj Gori, evo kako se brani (video)

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda skandalom koji je izazvala nedavnim nastupom  u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem ona pesmu Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“, otpevala sa izmenjenim tekstom pa se holom gde je nastupala orilo „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

– Jadranka Barjaktarović iz Berana živi i radi u Beogradu gde dobija pare. Ovako dođe da seje mržnju usijanim glavama. Ali najbukvalnije – nismo isti, samo je jedan od komentara ispod ovog videa.

Nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, naišao je na žestoku osudu, gde se između ostalog apeluje da se Jadranki zabrane nastupi u Srbiji. Jadranka inače već godinama živi i radi na relaciji Srbija-Crna Gora, a javnosti je postala poznata kao takmičarka muzičkog takmičenja iz Srbije „Zvezde Granda“.

Posle bure koja se podigla u medijima i na društvenim mrežama oglasila se i sama pevačica, koja je otkrila zašto je otpevala te stihove.

– Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam – rekla je pevačica za Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pevačicaPodgorica
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Lepi Đokica

    Na osnovu čega ova državljanka Crnje-i-Gore ima dozvolu za rad, tj da peva u Srbiji?

  • Anonimni

    Nije njaz nikla za ništa rekao:“Ako ti se svidi čovjek gdje ga prije bilo nije tvrdo vjeruj u njemu se pradjedova narav krije.Niko niokle niotkoga!Što bi rekli mi -niko iniđe.Skorojevići i beskičmenjaci su nas doveli da se moramo boriti da branimo sebe da se ne ogubamo, da nas ovakvi ne rakuće i ne razvale.Radio televizija Srbije treba da vodi računa koga pušta u eter.Međutim ?Mi smo najgori vid kolonije od vrha do dna.Za ponižavanje i unišštavanje Srbije od zapada se dobija basnoslovan honorar.Niko neće biti kažnjen ako nas blati i gadi i sramoti, jer imaju primjer od vrha same države.

  • Marija

    vidi se da je potpuno nebitna i sta ona peva, koga jos to zanima. cim joj je takva ekipa antisrba na koncertu jasno je da je i ona takva. zasto dajete na znacaju takvim anonimusima

  • Kiza

    Klasicna pevaljka…..