Neredi u Francuskoj: Akcijska cena NUTELE izazvala histeriju širom zemlje (video)

Akcijsko smanjenje cene eurokrema Nutela za 70 odsto izazvalo je nerede u supermarketima lanca „Intermarš“ u Francuskoj, preneli su francuski mediji.

Širom zemlje zavladala je histerija dok su „lovci na sniženja“ pokušavali da se domognu jeftinijih tegli ove poslastice napravljene od čokolade i lešnika.

Pojedini mediji u Francuskoj su preneli da su se kupci „ponašali kao životinje“, a jedan od kupaca je za „Progres“ izjavio da je jedna žena povučena za kosu, druga, starija, žena je pogođena kutijom u glavu, dok je trećoj ženi raskrvavljena šaka.

Međutim, menadžer supermarketa je demantovao izveštaje medija i rekao da nije bilo nasilja u radnjama „Intermarša“, prenosi „Dejli mejl“.

https://www.youtube.com/watch?v=qvMni_YAy7U

List „Lokal“ je preneo da je policija pozvana kada su počeli neredi u supermarketu u Ostrikur na severu Francuske.

Incidenti su prijavljeni i u Vringlu, Marl le Minu u Pa de Kaleu, kao i u Rubeu.

Neredi su izbili nakon što je „Intermarš“ saopštio da će tegla Nutele, čija je redovna cena 4,5 evra, u toku akcije koštati samo 1,4 evra, prenosi Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

akcijska cenafrancuskaneredinutela
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Tek kada vidim-čujem ovakve vesti shvatim koliko sam srećan jer živim u divnoj, uređenoj, sitoj Srbiji! Eto, tamo se ljudi bore za hranu! U ovakvoj Srbiji, vođenoj najboljim vlastima, tako nešto nećete videti. Predlažem da pošaljemo pomoć jadnim Francuzima!