Ukrao tenk pa nagazio: Policijska potera kao iz igrice (video)

Oklopno vozilo koje jure policijski automobili uz sirene slika je snimljena na putu u američkoj državi Virdžiniji, koja je u potpunosti ličila na situaciju iz popularnih kompjuterskih igara iz „Grand Theft Auto“ serijala.

Vojni oklopni transporter boje peska, koga je ukrao jedan vojnik, kršio je redom sva pravila o saobraćaju, kao i dozvoljenu maksimalnu brzinu od 65 kilometara na sat, koja je za takva vozila dozvoljena na putevima u Virdžiniji.

Nemogavši da zaustavi oklopno vozilo primenom sile, kao na primer pucanjem u gume, policija je morala da ga juri i prati helikopterom, sve dok se vojnik nije zaustavio i predao se.

„Izgledalo je kao kada u igri ‘Grand Theft Auto’ tenk uđe usred grada. Bilo je nadrealno!“, izjavio je vozač, svedok trke, za lokalnu televizijsku stanicu WWBT.

Oklopno vozilo, koje nije bilo naoružano, jurilo je brzinom većom od 70 kilometara na sat.

https://www.youtube.com/watch?v=VFI8gVgHepE

Taj transporter vojnik je ukrao iz baze Nacionalne garde Virdžinije i vozio ga glavnim putevima do glavnog grada te države Ričmonda.

Bizarna jurnjava na severoistoku SAD, u kojoj je učestvovalo više od 10 policijskih automobila, odigrala u utorak uveče.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

oklopni transporterpoteratenk
Komentari (0)
Dodaj komentar