Demon pod reflektorima (video)

Žanr: horor, triler
Trajanje: 118 min
Zemlja porekla: Francuska, SAD, Danska

Glavne uloge: Ela Faning (Elle Fanning), Kristina Hendriks (Christina Hendricks), Kijanu Rivs (Keanu Reeves)
Scenario: Nicolas Winding Refn, Mary Laws, Polly Stenham
Režija: Nikolas Vinding Refn (Nicolas Winding Refn)

SINOPSIS

Kada se Dženi, model željan slave, doseli u Los Anđeles, njenu mladost i vitalnost žene opsednute lepotom, počinju da proždiru, i ona se nalazi ugrožena u svetu gde je sve dozvoljeno i cilj opravdava sredstva.

O FILMU

Reditelj Nikolas Vinding Refn rekao je kako je došao na ideju da napravi ovakav jedan film. „Jedno jutro sam se probudio i shvatio sam da okružen ženama koje dominiraju. Neobično, ali odjednom se pojavio nagon da napravim horor film o opasnoj lepoti.“

„Demon pod reflektorima“ poznatog danskog reditelja Nikolasa Vindinga Refna obišao je brojne festivale širom sveta. Nikolas Vinding Refn koji se proslavio filmovima „Vozač“ sa Rajanom Goslingom, napravio je jedan psihološki horor, ali ovaj govori o svim grehovima modne industrije: spletke, laži, zavist.

Ela Faning i Kijanu Rivs u horor filmu „Demon pod reflektorima“ igraju glavne uloge, a tu su i Džena Malone, Kristina Hendriks, Bela Hitkout i mnogi drugi. Ela Faning igra Dženi, modela željanog slave koji se iz američke provincije seli u veliki grad.

Reditelj Nikolas Vinding Refn imao je za snimanje ovog filma samo šest miliona dolara, a opet ovaj film ima neverovatnu vizuelnu lepotu. Demon pod reflektorima je moderna horor bajka koja će se posebno dopasti ljubiteljima mode, dizajna, umetnicima…

Oficijelni sajt: The Neon Demon (2016)
Premijera: 4. avgust 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ela Faningkijanu rivsKristina HendriksNikolas Vinding Refn
Komentari (0)
Dodaj komentar