Luda noć u muzeju: Tajna faraona

Žanr: avantura, komedija, porodični
Trajanje: 98 min.

Glavne uloge: Ben Stiler (Ben Stiller), Robin Vilijams (Robin Williams), Oven Vilson (Owen Wilson), Stiv Kugan (Steve Coogan), Riki Gervejs (Ricky Gervais), Ben Kingsli (Ben Kingsley), Dik van Dajk (Dick Van Dyke), Miki Runi (Mickey Rooney), Bred Geret (Brad Garrett)
Scenario: David Guion, Michael Handelman, Mark Friedman, Thomas Lennon, Robert Ben Garant
Režija: Šon Levi (Shawn Levy)

SINOPSIS

Kada poznate istorijske ličnosti i stvorenja u Američkom prirodnjačkom muzeju počnu čudno da se ponašaju, Lari postaje zabrinut. Otkriva da se problem krije u drevnoj magičnoj tabli faraona Amon-ra, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja. Ako je ne popravi, svi likovi u muzeju vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva maguju pre nego što bude kasno.

O FILMU

Muzejskom čuvaru Lariju Daleju (Ben Stiler) u novoj pustolovini u muzeju pridružuju se glumačke legende Robin Vilijams, Miki Runi i Ben Kingsli. Treći nastavak popularnog serijala vodi dobroćudnog čuvara Larija i njegove muzejske prijatelje preko Atlantika u London, gde zajedno moraju da odgonetnu tajnu egipatske grobnice i spasu magiju. Film „Luda noć u muzeju: Tajna faraona“ režirao je Šon Levi, a gledaoci u odabranim bioskopima imaće prilike da ga pogledaju i u 4K rezoluciji. Tehnologija koja pruža superioran, visoki kontrast i kristalno jasnu sliku – učiniće da ovo bude pravi filmski doživljaj.

Ben Stiler se uvek rado seća kako se osećao kad je pročitao scenario za prvu „Noć u muzeju“: „Privukao je dete u meni. Šta se događa kad se muzej zatvori preko noći? Šta bi se dogodilo kad bi sve oživelo? Što se tiče trećeg filma, gledaoci su već povezani sa likovima i kad se pojavila mogućnost da magija nestane i da svemu dođe kraj, pomislio sam da je to priča koju gledaoci ne očekuju. Zato mi se i svidela.“

Odličan humor u prethodnim delovima privukao je brojne gledaoce širom sveta, a procenjuje se da su „Noć u muzeju“ (2006) i „Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan“ (2009) zaradili više od milijardu dolara. Reditelj Šon Levi oživeo je u trećem delu na velikom platnu nove istorijske ličnosti, a gotovo polovina filma napravljena je pomoću izuzetnih vizuelnih efekata i digitalne magije.

Oficijelni sajt:

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ben stileroven vilsonrobin vilijamsšon levi
Komentari (0)
Dodaj komentar