Neće moći ove noći (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 102 min

Glavne uloge:
Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan, Gideon Adlan
Scenario:
Brian Kehoe, Jim Kehoe, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Eben Russell
Režija:
Kay Cannon

SINOPSIS

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama.

Ličnosti roditelja u komediji “Neće moći ove noći” razlikuju se isto kao i način na koji vaspitavaju decu: Samohrana majka Lisa i ćerka Džuli (Ketrin Njuton) podsećaju na najbolje drugarice koje nemaju tajne jedna pred drugom. Tvrdokorni sportista Mičel koji je razmazio svoju ćerku Kajlu, uložio je krv, znoj i suze u njeno vaspitanje, zajedno sa ženom Marsi (Saraju Blu). Nakon nezgodnog razvoda kojim je blago uzdrman, Hanter ima uspone i padove u životu sa ćerkom Sem (Gidian Adlon) i želi da joj pokvari planove za matursko veče s ciljem da joj to veče ostane zauvek u sećanju.

Nakon što su otkrili niz tekstualnih poruka koje kriju dogovor o gubljenju nevinosti na maturskoj proslavi, ovaj čudni roditeljski trio udružuje snage kako bi sprečio njihove ćerke da načine, kako veruju, najveću grešku u svom životu. Ali tokom lude noći pune automobilskih sudara, takmičenja u neobičnom ispijanju piva i uništavanju žurke, roditelji otkrivaju da su njivove ćerke zapravo pametne, odlučne i samostalne mlade žene.

O FILMU

Lesli Men, Ike Barinholc i Džon Sina glume u filmu “Neće moći ove noći”, rediteljskom debiju za Kej Kenon (scenaristkinje filmova “Pitch Perfect”). Producenti ove komedije su Set Rogen, Evan Goldberg i Džejms Viver, pod zastavom njihove “Point Grey Pictures” producentske kuće (“Loše komšije”, “Apokalipsa u Holivudu”), zajedno sa Džonom Hurvicom i Hajdenom Šlosbergom (serijal “Harold i Kumar”) i Krisom Fentonom (“47 Ronina”).

Glumica Lesli Men je povodom uloge Lise u filmu “Neće moći ove noći” izjavila: “Poziv za rad na ovom filmu dobila sam u trenutku kada sam ostavljala najstariju ćerku u školi, tako da sam u startu mogla da se poistovetim sa ulogom”. Ona dodaje: “Ćerka u filmu Ketrin Njuton je istih godina kao i moja ćerka u stvarnom životu, tako da mi je rad sa njom sve olakšao jer je mnogo slatka i stalno sam imala potrebu da je grlim. Rad na ovom filmu je bio zaista zabavno iskustvo.”

Popularni WWE rvač Džon Sina, koji je sve poznatiji po svojim ulogama u komedijama, izjavio je: “Ja sam još uvek nov u svemu ovome tako da sam imao potpuno poverenje u rediteljku i ostatak ekipe. Lesli Men ima dar da bude ranjiva ali i da brzo promeni mnogo emocija, a Ike Barinholc je mašina koja neprestano zbija šale.” On o svom liku dodaje: “Mičela vidim kao trenera, a ja sam kroz život u svom poslu imao mnogo dobrih trenera, pa sam se tako i postavio. Moj lik mora da pođe na ovo ludo putovanje za svojom ćerkom, kako bi naučio da bude bolji otac.” Za Sinu je snimanje akcionih scena bilo izuzetno zabavno: “Bukvalno sam se zaleteo u momke kao Halk i oni su poleteli na sve strane. Bacanje ljudi je nešto u čemu sam najbolji”, konstatuje Džon Sina uz osmeh.

Oficijelni sajt: Blockers (2018)

: 19. april 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kej kenonlesli menDžon Sina
Komentari (0)
Dodaj komentar