Saga o tri nevina muškarca (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 91 min

Glavne uloge: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Miljana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Đukić
Scenario: S. Šridar
Režija: S. Šridar

SINOPSIS

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan još uvek su nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve moguće i nemoguće da ostvare svoj cilj, pa će čak u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

O FILMU

Seks je oduvek bio tema koja intrigira, koja je tabu, koja inspiriše i o kojoj podjednako misle muškarci i žene. Oni stariji ga sa radošću pamte, oni mlađi u njemu uživaju. A kako mladi danas shvataju seks na duhovit način – pokazaće nam urnebesna komedija „Saga o tri nevina muškarca“.

Premijera filma „Saga o tri nevina muškarca“ zakazana je za 11. jaunar 2017. godine u Centru „Sava“.

Oficijelni sajt: Saga o tri nevina muškarca (2017)
Premijera: 11. januar 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Eva RasFrano LasićIvan BekjarevZoran Cvijanovićdanica maksimovićMomčilo Otaševićnebojša glogovac
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dorcolac

    BEZ IKAKVOG SMISLA !!! Tokom premjerne predstave iz ionako poluprazne sale izaslo je na desetine razocaranih gledalaca. Prizeman humor, bez neke vezane radnje. Jedino sto je vredelo su bili divni prizori prirodnih lepota. Steta sto citav film nije bio sastavljen od njih !