Zulender 2

Žanr: komedija
Trajanje: 102 min

Glavne uloge: Ben Stiler (Ben Stiller), Oven Vilson (Owen Wilson), Kristen Vig (Kristen Wiig), Vil Farel (Will Ferrell), Penelopi Kruz (Penelope Cruz), Olivija Mun (Olivia Munn), Billy Zane, Džastin Biber (Justin Bieber), Keni Vest (Kanye West), Benedict Cumberbatch
Scenario: Justin Theroux, Ben Stiler (Ben Stiller), Nikolas Stoler (Nicholas Stoller), Džon Hamburg (John Hamburg), Drake Sather
Režija: Ben Stiler (Ben Stiller)

SINOPSIS

Plavi čelik. Tigar. Magnum… izrazi lica toliko moćni da zaustavljaju kinesku leteću zvezdu u vazduhu i sprečavaju da se zao plan – da se zavlada svetom – ostvari. Postoji samo jedan muški model na svetu koji je sposoban da prizove toliku lepotu i moć jednim pućenjem… Derek Zulender.

O FILMU

Kad smo poslednji put videli muške modele Dereka (Ben Stiler) i Hansela (Oven Vilson), oni su uživali u čarima „Derek Zulender Centra za decu koja ne čitaju dobro i žele da nauče da rade i druge stvari“, a Mugatu (Vil Farel) je bio iza rešetaka. Nepredvidljiva katastrofa pogodila je Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti. Petnaest godina kasnije, pronalazimo još uvek posramljenog Dereka i Hansela kako vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka sveta.

Kad svaki od njih dobije specijalnu pozivnicu da bude zvezda na velikom modnom događaju u drevnom i misterioznom Rimu, neće moći da odole i vratiće se privlačnom svetu mode i mogućnosti da povrate staru slavu. Kad stignu tamo, Derek i Hansel će upoznati bizarne i ekscentrične kreatore koji sad stoje iza novog modnog carstva. Njih dvojica će odmah shvatiti da se svet mode koji su nekad poznavali drastično promenio, a oni će biti ponovo bačeni (bukvalno) u centar pažnje.

Dok se bore da ostanu bitni u ovom čudnom, novom svetu bloginga, vloginga, i mode anti-mode, oni će biti regrutovani da zaustave proračunati i smrtonosni plan, koji će, ako se ne spreči, uništiti nade da se moda vrati na nekadašnji poštovani i slavni status. Samo Derek i Hansel imaju moć da spasu modu.

„Zulender 2“ u režiji Bena Stilera, a po scenariju Džastina Teroa, Bena Stilera, Džona Hamburga i Nikolasa Stolera. Stiler, Oven Vilson i Vil Farel repriziraju svoje uloge iz prvog dela, a Penelopi Kruz i Kristen Vig priključuju se ovoj ekipi.

Oficijelni sajt: Zoolander 2 (2016)

Premijera: 11. februar 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ben stileroven vilsonpenelope kruz
Komentari (0)
Dodaj komentar