Bila je nepodnošljiva na snimanju: Zvali njenu mamu da je smiri

Imala je toliko prohteva da više niko nije hteo sa njom da razgovara i celoj ekipi je laknulo kada se snimanje ‘Pedeset nijansi slobodniji’ završilo, kaže Dakotina koleginica sa seta.

Iako su filmski kritičari filmove “Pedeset nijansi sive” i glumu Dakote Džonson (27) proglasili groznima, to kćerku holivudskih glumaca Melani Grifit (60) i Dona Džonsona (67) nije sprečilo da se uobrazi. Njeno razmaženo ponašanje i očajne kritike filma nagnale su i njenog filmskog partnera Džejmija Dornana (35) da već nakon prvog nastavka filma pokuša da se izvuče iz projekta.

Prema ugovoru, morao bi da plati veliku odštetu, pa je odlučio da odradi još dva filma. Njihovim svađama Dornan pripisuje i nedostatak hemije. Rekao je, navodno, da je glumiti sa Dakotom uzbudljivo kao “gledati boju da se suši”.

Na kraju je reditelj morao da nazove Dakotinu majku, glumicu Melani Grifft, da obuzda kćer.

Melani je, kažu glumci sa snimanja, bila izbezumljena od neproijatnosti. Majka i kćerka i inače nisu baš u dobrim odnosima. Grifit nije htela da pogleda film “Pedeset nijansi sive” zbog kćerkine golotinje. Dakota je zbog toga napala, i to u intervjuu na dodeli Oskara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Melani Grifitdakota džonson
Komentari (0)
Dodaj komentar