Deca pevačice pokazala mišiće na stomaku, ljudi se zgrozili (foto)

Zvezda kantri muzike Džesi Džejms Deker tokom vikenda je objavila fotografiju sa odmora u Meksiku na kojoj se nalazi njeno troje dece. Osmogodišnjakinja, sedmogodišnjak i četvorogodišnjak zauzeli su poze za šaljivu fotografiju , ali ono što su svi prvo primetili su njihovi vidljivi trbušni mišići. To je pokrenulo ni kritika na račun pevačice među kojima su se najviše istakle one da decu forsira na treniranje kako bi preko njih ostvarila svoje ambicije.

34-godišnja Džesi je odlučila da odgovori trolovima pa je rekla da njena deca takve mišiće duguju „porodičnoj genetici i elitnom fizičkom treningu“.

„Nisam imala pojma da će fotografije izazvati takvu reakciju. Neki me optužuju da fotošopiram trbušne mišiće svoje dece ili da ih previše treniram. Koliko je svet postao bizaran. Propovedamo o pozitivnosti tela i prihvatanju, a moja deca su ‘čudna’ jer genetski imaju izražene mišiće“, reči su koje je podelila sa svoja 4.2 miliona pratilaca na Instagramu.

Ističe da decu želi da vaspita tako da se ponose svojim izgledom, a to što treniraju je njihov izbor.

„Ponosna sam na njih i ohrabrujem ih da žive svoje snove“, dodala je.

Džesi i igrač američkog fudbala Erik Deker u braku su od 2013. Njihova ćerka Vivijan trenira gimnastiku, a sedmogodišnji Erik Jr., po uzoru na svog tatu, američki fudbal, dok se najmlađi Forest bavi plesom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

trbusnjacidecapevačica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • roditelj

    Zar nije zdravije ovako, nego uz mobilne?