Glumac pokazao neverovatne mišiće u 50. godini (video)

Glumac Hju Džekmen ima 50 godina, ali ne odustaje od napornih treninga.

Zvezda filmskog serijala ‘X-Men’ trenutno se nalazi na svetskoj turneji sa svojim mjuziklom „The Man. The Music. The Show“ i planira da održi koncerte širom Evrope, Amerike i Australije, a čak ni stalna putovanja ne sprečavaju ga da redovno vežba u teretani.

Džekmen se na Instagramu pohvalio zavidnom fizičkom formom, na kojoj bi mogli da mu pozavide i duplo mlađe kolege. U prvom planu su njegove mišićave ruke, a komentari pratilaca slavnog glumca i više su nego pozitivni.

„S obzirom na to da i sam imam 50 godina, ti si moja inspiracija i heroj. Ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog karaktera. Ostani gospodin“, poručio mu je jedan obožavalac.

„Izgleda ogromno! Nikad nisam videla nekoga da izgleda tako s 50 godina. Svaka čast“, napisala je jedna pripdanica lepšeg pola.

.Ipak, bilo je i onih koji smatraju da se Hju previše usresredio na trening gornjeg dela tela, i da je zapostavio noge. „Slušaj me, odlično izgledaš. Ruke ti izgledaju odlično, ali za boga miloga vežbaj i te noge“ bio je direktan jedan pratilac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacmišići
Komentari (0)
Dodaj komentar