Nikad se nisam osećala tako poniženo: Mila Kunis se nakon dugo godina vratila u rodnu Ukrajinu

Roditelji Mile Kunis, majka Elvira i otac Mark 1991. odlučili su da napuste rodnu Ukrajinu i presele se u Sjedinjene Američke Države. Popularna holivudska glumica tada je imala samo sedam godina.

– Moja porodica nikad nije bila siromašna. Nismo bili ni bogati, ali ništa nam nije nedostajalo – mama i tata jednostavno nisu videli nikakvu perspektivu za brata i mene u Ukrajini. Hteli su da nam pruže bolje i više, zato su i otišli na drugi kraj sveta – rekla je svojevremeno Mila.

U intervjuu, koji je dala za Net-a-porter.com, 34-godišnja glumica otkrila je kako je tek nedavno posetila rodnu Ukrajinu i to prvi put otkad je napustila. Kunis je na tom putovanju pratio suprug Ešton Kučer (39).

S obzirom da je Mila silno želela ponovo da vidi kuću u kojoj je odrasla, par se zaputio na zapad Ukrajine, tačnije u grad Černovci.

– Stigli smo ali ja nisam osetila ništa… Nije bilo nikakve povezanosti sa tim mestom, iako sam se tamo rodila, iako sam tamo provela deo detinjstva… Kad smo napokon došli do moje rodne kuće i pokucali na vrata, gospođa koja onde živi, odmah nas je oterala, zamislite! Pokušala sam da joj objasnim ko sam i šta želim, ali nije mi ni dala priliku da joj objasnim, uopšte je nije bilo briga! Nikad se nisam osećala tako jadno i poniženo – prisetila se Kunis, a prenosi Metro.co.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mila kunisukrajina
Komentari (0)
Dodaj komentar