„Pritajeno zlo: istrebljenje“ na prvom mestu

Treći deo serijala s Milom Jovović (Milla Jovovich) u glavnoj ulozi – film „Pritajeno zlo: istrebljenje“ („Resident Evil: Extinction“), našao se na vrhu top-liste najgledanijih filmova posle prvog vikenda prikazivanja sa zaradom od 24 miliona dolara.
Poslednji deo milionske franšize „Pritajeno zlo“ ponovo je zasnovan na izuzetno popularnom serijalu video-igara i nastavlja tamo gde je prethodni film stao. Alis (Mila Jovović), koja se sada krije u pustinji Nevade, udružuje se s Karlosom Oliverom (Oded Fer; Oded Fehr) i El-Džejem (Majk Eps; Mike Epps), kao i novim preživelima – Kler (Ali Larter; Ali Larter), Kej-Martom (Spenser Lok; Spencer Locke) i bolničarkom Beti (Ašanti; Ashanti), u pokušaju da eliminiše smrtonosni virus koji preti da svakog čoveka pretvori u zombija, ali i da dođe do pravde.
Pošto ju je uhvatila Umbrela korporacija, Alis je podvrgnuta biogenetskim eksperimentima i genetski izmenjena – dobila je nadljudsku snagu, čula i pokretljivost. Više nego ikada, te sposobnosti će joj biti potrebne ako iko želi da preživi.
Film uskoro stiže i u domaće bioskope.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (21-23.) septembra:

  1. "Pritajeno zlo: istrebljenje" ("Resident Evil: Extinction")
  2. "Good Luck Chuck"
  3. "Neustrašiva" ("The Brave One")
  4. "3:10 to Yuma"
  5. "Eastern Promises"
  6. "Sydney White"
  7. "Mr. Woodcock"
  8. "Kul momci" ("Superbad")
  9. "Bornov ultimatum" ("The Bourne Ultimatum")
  10. "D-War"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilmoviistrebljenjemila jovovicpritajeno zloresident evil
Komentari (0)
Dodaj komentar