Sinemanija za kraj oktobra

Dvadeseta revija filmskih ostvarenja "Cinemania" očekuje nas od 24. do 31. oktobra u beogradskom bioskopu Multipleks Kolosej i novosadskom bioskopu "Arena Cineplex". Kao i prethodnih godina, publika će imati priliku da pogleda najbolje evropske filmove, filmove nezavisne produkcije, kao i najveće holivudske blokbastere.
Reviju svečano otvara premijera animiranog filma "Asteriks i Obeliks u Britaniji" ("Asterix and Obelix: God Save Britannia", 2012), dok će najnoviji film o Džejmsu Bondu – "Skyfall", 31. oktobra zatvoriti ovogodišnju reviju filmova "Cinemania". Na programu je nekoliko pravih filmskih poslastica, kao što je akcioni film "Hladna svetlost dana" ("The Cold Light Of Day") reditelja Mabruka el Mehrija u kom glavne uloge tumače Henri Kevil, Brus Vilis i Sigorni Viver, zatim film "Hipnotizer" ("Hypnotist") Lasa Holstroma, komedija "Pazi koga biraš" ("The Wedding video"), novi film Bena Afleka – "Argo" ("Argo"), kao i horor "Paranormalna aktivnost 4".
Beogradska i novosadska publika će u nekoliko termina moći da pogledaju i filmove: "Selest i Džesi zauvek" ("Celeste and Jesse Forever") Lija Tolanda Krigera, "Đavolji dvojnik" ("The Devil’s double") Lija Tamahorija i dramu "Rust and Bone" Žaka Odijara s Marion Kotijar u glavnoj ulozi, te film "Pusher" Luisa Prietoa.
Posetioce revije filmskih ostvarenja "Cinemania" očekuju i: "Čarlijev svet" ("The Perks of Being a Wallflower"), "Killer Joe" Vilijama Fridkina s Metjuom Mekonahijem u glavnoj ulozi, "Nemoguće" ("The Impossible"), gde u glavnim ulogama gledamo Naomi Vots i Juana Mekgregora, "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", "Aleks Kros" ("Alex Cross") reditelja Roba Koena u kom igraju Žan Reno, Rejčel Nikols i Edvard Berns, "Gavran" ("The Raven"), "Bez zakona" ("Lawless") Džona Hilkouta i mnogi drugi.
Filmovi će se prikazivati u 12 termina dnevno od 14.45 do 23.15 časova, osim u prva dva dana, kad program počinje od 20 časova. Karte za sve termine prodaju se po ceni od 410 dinara. Izuzetak je film "Asteriks i Obeliks u Britaniji", koji će prvog dana revije biti prikazan u dva termina, kada za kartu treba izdvojiti 10 dinara više.
Vidimo se na Sinemaniji!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cinemaniafilmrevijasinemanijafilm
Komentari (0)
Dodaj komentar