Tri godine nema konkurenciju: Ona je najzgodnija žena na svetu (foto)

Poznati časopis Maxim proglasio je glumicu Margo Robi za najseksipilniju ženu 2022. godine.

Australijsko izdanje časopisa Maxim objavilo je svoju godišnju listu Hot 100 za 2022. godinu, na kojoj su se našle najuspješnije i najlepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Na vrhu njihove liste tako se našla 32-godišnja glumica Margo Robi, čija holivudska karijera nastavlja uzlaznom putanjom uoči izlaska najnovijeg filma Babylon.

Ovo je rekordni treći put da je Robi dospela na vrh Hot 100. Na drugom mestu našla se fudbalerka Sam Ker, a na trećem mjestu Maximove liste je autralijska teniserka Eš Barti.

Robi je nedavno postala i najbolje plaćena glumica u Holivudu u ovoj godini zahvaljujući honoraru za film Barbie rediteljke Grete Gervig. Prema pisanju Varietyja, australijskoj glumici plaćeno je neverovatnih 12.5 miliona američkih dolara da glumi s Rajanom Goslingom kao Kenom u ovom dugoočekivanom filmu nastalom po istoimenoj kultnoj lutki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najseksipilnijaMargo Robi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Niti je najlepša, niti je najzgodnija.Može da prođe kad ne naiđe ništa bolje, ali ako ovi „downunder“-ovci nemaju ništa bolje da ponude, onda bolje da ćute i zavuku se u kengurove torbe.Zgodnije ribice viđamo na svakom koraku u svom komšiluku.To što nisu svetski poznate, to je druga stvar, ali da su neke nafurane i nabeđene manekenke, glumice ili starlete najzgodnije, to su bajke za malu decu.A za mišljenje tamo nekih kengurolovaca nas baš zabole levi kuk.