Vil Smit ponovo u bioskopu

Jedan od najpopularnijih američkih glumaca i šoumena, Vil Smit (Will Smith), uskoro ponovo dolazi na velike ekrane. U novoj akcionoj komediji "Henkok" ("Hancock"), koju je režirao glumac i reditelj Piter Berg (Peter Berg), on igra pravog antisuperheroja. Naime, Henkok je superheroj alkoholičar, koji pri svakom svom podvigu napravi više štete nego koristi. Pored Vila Smita u filmu igraju i Šarliz Teron (Charlize Theron), Džejson Bejtman (Jason Bateman) i Edi Marsan (Eddie Marsan).
S velikom moći dolazi i velika odgovornost – svi to znaju, svi osim Henkoka. Njegova dobra namera može dovesti do dobro obavljenog posla i sačuvanih života, ali pošto je nezgodan, sklon konfliktima, sarkastičan i pogrešno shvaćen, nekako uvek napravi neobjašnjivu štetu. Javnost je ipak došla do granice izdržljivosti – iako zahvalni što imaju lokalnog superheroja, dobri građani Los Anđelesa počeli su da se pitaju čime su ikada "zaslužili" takvog tipa.
Henkok nije tip koji brine o mišljenju drugih – sve dok ne spase život PR menadžera Reja Embreja (Bejtmen). Nakon toga, zajedljivi superheroj počinje da shvata da možda ima i ranjivu stranu svoje ličnosti. Suočavanje s njom biće i Henkokov najveći izazov – i zadatak kojim se može postići nemoguće i pokazati Rejevoj supruzi Meri (Teron) da on ipak nije izgubljen slučaj, na čemu ona insistira.
Svetska premijera filma "Henkok" zakazana je za 2. jul, a u domaćim bioskopima film će se naći već od 3. jula.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmhenkoksuperherojvil smitfilm
Komentari (0)
Dodaj komentar