Snimak koji je ljudima slomio srce: Ostavio haskija uz put i odvezao se

Jedan muškarac iz Teksasa uhapšen je u petak, nekoliko dana nakon nakon što je navodno napustio haskija u blizini El Pasa, i optužen je za okrutnost nad životinjama.

Šerif okruga El Paso Ronald Komju saopštio je da je 68-godišnji Luis Antonio Kampos zadržan zatvoru, ali i kako očekuje još jedno hapšenje dok se istraga oko slučaja nastavlja, piše Fox News.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak koji je brzo postao viralan. Na snimku se vidi kako haski očajnički pokušava da sustigne automobil iz kojega je pušten, ali u tome ne uspeva.

„Ne znam kako biste to mogli da uradite kao čovek“, rekao je Komju za KFOX 14. Dodao je da spašava ljubimce u El Pasu već šest godina.

Naravno, nisu izostale ni reakcije na društvenim mrežama. „Ne mogu da opišem koliko sam ljut kad vidim ovako nešto“, samo je jedan od sličnih komentara.

Ali, brzo su stigle i pozitivne vesti. Naime, manje od 24 sata nakon što je snimak postao viralan, psu, kog su nazvali Nanook, pronađen je novi dom. „Više nije izgubljen“, rekao je novi vlasnik psa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haskiostavljenpassnimak
Komentari (0)
Dodaj komentar