Novi model kupaćeg zgrozio mnoge žene, kako se vama dopada? (foto)

Kupaći kostim sa dugim rukavima kakav smo uglavnom viđali u Čuvarima Plaže, odjednom je na velika vrata ušao u naše živote, taman na vreme da nas podseti šta bi valjalo izabrati ovoga leta!

Možda vama ova varijanta i ne izgleda baš tako primamljivo, ali nama se čini kao krajnje originalan i prvenstveno mnogo zdraviji način za uživanje na jezeru, reci ili moru ove godine.

Ne samo da će vas njegovi dugi rukavi perfektno zaštititi od štetnih UV zraka, već ćete istovremeno biti i maksimalno sigurne u momentima kada rešite da istražujete misteriozne vodene dubine.

A s druge strane, morate priznati da ovakav vid garderobe za plažu predstavlja pravo osveženje i originalan način za skretanje pažnje. Da, verujte nam na reč, svi smo se već zasitili dekoltea na izvolte i nevidljivih tanga – varijanti.

Malo pokrivanja nikog nije ubilo, zar ne?

Uz to, ne treba izgubiti iz vida ni činjenicu da su ovi modeli uglavnom nastali po ugledu na čuvena surf-odela koja ne samo da dolaze u jako veselim i zanimljivim dezenima, već su istovremeno napravljena od izuzetno izdržljivog, fleksibilnog i udobnog materijala koji će vam omogućiti savršeno kretanje kako na kopnu tako i u vodi.

Uostalom, ukoliko ste i dalje skeptični kada je ovaj model u pitanju, pozivamo vas da dobro osmotrite modele koje danas delimo sa vama. Sigurni smo da ćete već negde na polovini pregleda potvrdno klimnuti glavom i reći – da, želim baš jedan ovakav model za sebe ovog leta!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kupači
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Zora

    Sve je danas podredjeno seksu. Sve je seks,seks i samo seks. Kao da smo zivotinje. Pogledajte djecu i omladinu, pa samo kozu jos da skinu, „jer im je vruce“. Tako i ovaj kostim. Fokusiranje pogleda na donje dijelove tijela, jer cemu sluze glava i ruke. To treba pokriti.

  • Anonimni

    Teška budalaština. To nije za kupanje. To je samo za modnu pistu i zabavljanje naroda.