Da li biste smeli da prespavate u nekom od ovih hotela? (foto)

Neki od nas vole da odu na more ili planinu da uživaju i opuste se. Drugi su ipak za avanture i misteriju. Ako volite i horor filmove i ne plašite se duhova, odsednite u nekom od ovih hotela:

1. Ratin dvorac u Velsu osim soba ima i tamnice i jamu. U njemu su se dogodila i istorijska ubistva.

2. Hotel Kraljice Marije u Kaliforniji je odličan za ljubitelje misteriju. Kažu da u njemu navodno možete da sretnete devojku u belom koja noću tumara po njemu.

3. Duha navodno možete da sretnete i u Belisajd dvorcu u Irskoj. Navodno u njemu postoji duh Hilda, poslednji član familije Blenerhaset, koja je dvorac i sagradila u 18. veku. Nju ćete, navodno, naći u njenog nekadašnjoj sobi i navodno za sobom ostavlja miris ruže.

4. I u hotelu Farnsvort u Pensilvaniji navodno možete videti duhove. Neki posetioci hotela navodno su rekli da su u svojim sobama videli nastradale vojnike iz Građanskog rata.

5. Dvorac Tongariro nalazi se u planini izolovan što stvara dodatnu jezu. Sada je sređen, ali nekada je to bila kuća u kojoj su boravile žene koje su tražile azil u Vakapi na Novom Zelandu. Neke od žena su tu umrle.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hoteli
Komentari (0)
Dodaj komentar