Najnovije ludorije: Jeste li čuli za „vaginalni selfi“? Ako niste – ovako izgleda (video)

Na tržištu je nedavno predstavljen „štap za seksi selfi“. Njegova cena je 120 dolara, a za sada postoji veliko interesovanje žena za ovaj proizvod, prenosi B92.net.

Ovaj originalni uređaj za selfije predstavila je kompanija „Lovehoney“ sa namerom da žene bolje upoznaju svoje telo.

Kako je objašnjeno, zahvaljujući HD kameru postavljenu na vrh vibratora, žene će moći da vide kako njihova vagina izgleda iznutra tokom orgazma.

One će moći te fotografije da podele sa svojim partnerom, a to mogu učiniti preko aplikacije „FaceTime“.

„Ako ste se ikad pitali šta se događa u vašem telu tokom orgazma, ova igračka će vam dati odgovor. Ona korisnicima omogućava da upoznaju svoje telo zahvaljujući neverovatno čistim fotografijama koje može da napravi. A zahvaljujući tome što je kompatibilna sa aplikacijom ‘FaceTime’, i svom dečku možete pokazati fotografije koje ste napravili“, kazali su iz kompanije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

selfivagina
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Ljuba

    To je uvod u cyber sex. Znate onaj film Vudi Alena gde se pojavljuje uredjaj zvani orgazmatron. Takodje u jednom filmu gde glume Silvester Stalone i Sandra Bulok koji se dogadja u buducnosti prikazan je sex buducnosti bez kontakta, samo stavis 3D naocari i fik i gotovo.

  • Anonimni

    ja mislio da ce ova na snimku da demonstrira na sebi..razocarah se

  • Doni

    Resili elektricari da i tu dovedu struju,da svi tuneli budu osvetljeni !

  • ANDREJ

    Pa naravno da znamo kako izgleda.Pricali su nam stariji,kako je bilo kada su na Omladinskim radnim akcijama, busili tunele po bivsoj Jugoslaviji.Ne vidi se nista,samo mrak mrak,i na kraju rupica od svetlosti.To je izlaz iz tunela.

  • VelikiMax

    Nema potrebe – mi bolje znamo i osecamo kako izgleda i kako se ponasa „maca rupica“ -kada joj gurnrmo do jaja … samo stenje i sprica od uzitka …