Evo pod kojim uslovima letnja veza može da traje

Pitanje iz naslova mnogi su sebi postavljali, kako tinejdžeri, tako i oni stariji. Odgovor zavisi od veze do veze – nekada ono što je počelo kao letnja veza potraje, a nekad ne traje duže od samog letovanja. U oba slučaja može da bude lepo.

Desi se, odete na letovanje u neko drugo mesto i upoznate simpatičnog momka ili devojku. Neki u takvim situacijama i ne traže nekog koga bi i nakon letovanja viđali, jednostavno im je lepše da na letovanju imaju nekog, to im je deo letnje zabave i provoda. A neki pak o vezama ne razmišljaju na takav način, i ako im se neka osoba dopadne i budu s njom u vezi, želeli bi da ta veza potraje, bez obzira na to da li su tu osobu upoznali na letovanju, u komšiluku, u školi ili na žurci.

Sad, kako vi da znate hoće li vaša letnja veza potrajati i nakon letovanja? Odgovor je isti kao i za vezu započetu nekom drugom prilikom – ne možete unapred da znate. Ukoliko ste vas dvoje iz različitih gradova, sasvim je moguće da veza, jednom kad letovanje prođe, neće potrajati, mada ih ima i koji su pokušali s vezom na daljinu. Neki su čak i uspeli.

Iz istog ste grada, nećete posle letovanja biti stotinama kilometara udaljeni jedno od drugog? Onda, s te strane, nema prepreka da se ne viđate i nakon letovanja i nakon raspusta i koliko god dugo to oboje želite. A da li ćete se zaista i viđati? To je na vama dvoma, na tome koliko ste se „našli“ i koliko želite da produžite vezu – možda će ispasti da vam veza baš i ne ide kad više niste na neobaveznom letovanju, već krenu i školske i porodične obaveze, a možda će se veza održati.

Žao nam je što ne možemo da vam damo određeniji odgovor, ali tako je s vezama – ne možete unapred znati koliko će potrajati, i letnja veza tu nije izuzetak. Tek, šansa postoji – nigde nije zacrtano pravilo da letnja veza ne može da potraje duže od tog jednog letovanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkeletoljubavmomciprijateljstvotinejdžeriveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Đole Savić

    Može, ako su oboje u stanju i žele da nastave posle leta… Ako su osetili da su uspostavili lep kontakt i ako oboje osećaju da je njihova veza nešto više od obične „letnje šeme“.