Štikle na neprikladnim mestima

Nemali broj devojaka voli visoke štikle, uprkos tome što su neudobne. One ih čine višim i tako im povećavaju samopouzdanje, plus izdužuju stopalo, menjaju držanje i čine devojku ženstvenijom, što im takođe popravlja samopouzdanje i čini da se osećaju bolje. To je sve super, samo sa štiklama ne treba preterivati.
Nositi visoke štikle je naporno, a prečesto ih nositi i nezdravo. Pored toga, postoje prilike kada su štikle zaista potpuno neprikladne; recimo, kad znate da će svi drugi nositi patike i da se ide na nešto što zahteva malo veću lakoću pokreta, kad znate da ćete ići po terenu koji je jako problematičan ako ste na štiklama (kaldrma, na primer), kad je napolju "debeli minus" i sve je zaleđeno pa vas štikle čine dodatno nestabilnim…
Devojke koje su i u takvim prilikama na visokim štiklama ne deluju seksi, ni privlačno, ni kao da su pune samopouzdanja. Više deluju kao da su toliko nesigurne u sebe da ne mogu da se odreknu štikli ni onda kada im vreme zaista nije – za devojke koje se tako ponašaju neretko će i momci i druge devojke reći: "Vidi onu jadnicu". Devojka koja ume da hoda na štiklama i puna je samopouzdanja jeste privlačna, ali nema ničeg privlačnog u tome što se neka devojka na štiklama "lomata", ili joj se, u boljoj varijanti, slomi štikla, a u goroj iskrene ili slomi članak (ili vrat). I zbog čega? Zbog malo privlačenja pažnje?
Ukoliko želite da nosite visoke štikle i dobro se na njima osećate, samo napred! Ako biste volele da ih nosite, ali ne umete da hodate na njima, i to se da naučiti (naravno, potpuno je u redu i ako ne volite štikle i radije nosite udobnu obuću). Samo, molimo vas, bez štikli kad im vreme nije, previše rizikujete tako, a teško da će vašem samopouzdanju doprineti ako vam se svi budu smejali zbog nerazumnog ponašanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

odevanjepogresno mestoštikletinejdzeri
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Tanja M

    Dobar tekst. Inače, možda žene koje nose štikle u nevreme žele da privuku pažnju time što nisu stabilne, a samim tim i ranjive pa im treba pomoć „viteza na belom konju“ 🙂 Koliko uspevaju u tome, a koliko u samopovređivanju – samo one znaju 🙂