Sviđa vam se prijateljeva sestra ili brat

Ne možete da odaberete u koga ćete se zaljubiti, koga ćete voleti, ko će vam se dopasti. Tako se nekad desi da vam se dopadnu prijateljeva/prijateljičina sestra ili brat. Premda veza s njima nije zabranjena, to može da dovede do puno nezgoda.
Ukoliko se "smuvate" s bratom ili sestrom svoje prijateljice ili svog prijatelja, pa veza ne uspe, to bi moglo ozbiljno da vam ugrozi prijateljstvo. Oni vole svoju braću i sestre i teško da će im biti svejedno ukoliko vi njihovog brata ili sestru povredite, ukoliko ih vide neraspoložene, ljute ili uplakane nakon raskida. A ako vi niste skloni ozbiljnim vezama, kao i ako niste skloni vernosti, to bi vrlo lako moglo da se desi.
Plus, ne mora da dođe do raskida da bi prijatelj ili prijateljica postali neraspoloženi prema vama. Recimo, ako ste vi skloni tome da veze brzo okončavate, ili ako ste skloni tome da svoje momke ili devojke varate, to može da vašem prijatelju ili prijateljici ne bude preterano bitno – ali će im i te kako postati bitno ako ste u vezi s njihovim bratom ili s njihovom sestrom. Nekada ste im ponosno pričali kako ste istovremeno održavali veze sa tri devojke, i smejali ste se tome kako su se razbesnele kad su otkrile da ste ih varali? Vaš prijatelj to nije zaboravio, i neće imati ni najmanju želju da isto uradite i njihovoj sestri. Volite da momcima slamate srca, i vaša drugarica to zna? Verovatnije je da će hteti da ona polomi vas nego da vas pusti da priđete njenom bratu.
Niste vi takvi, uvek se trudite da budete fini u vezi? To je dobro, ali i tada ume da bude nezgodno. Vaš novi dečko ili devojka su svašta o vama čuli od sestre ili od brata, vaš prijatelj ili prijateljica će svašta o vama čuti od sestre ili brata, više vas neće videti u istom svetlu posle toga.
Ne kažemo da su takve veze uvek katastrofa. Nekada ispadnu baš super, svi se još i više zbližite. Ipak, jesu riskantne. I, kako se onda opredeliti šta da radite? Razmislite da li vam se brat ili sestra prijateljice ili prijatelja baš jako sviđaju, toliko da vam je lako da zamislite da budete u dužoj vezi s njima. Ako vam se ne sviđaju toliko, ako želite samo kratku zabavu, odaberite nekog drugog za to. A ukoliko vam se baš sviđaju, samo napred, i želimo vam puno sreće!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bratvezadopadanjezaljubljenostljubavprijateljstvosestratinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar