„Suvi seks“ – šta je to?

Kad sedite s društvom i slušate njihove priče, može se desiti da čujete neki izraz koji ne razumete. Sasvim je moguće da vas bude „blam“ da pitate o čemu se radi, naročito ako je razgovor bio o seksu – zar da vi ispadnete jedina neznalica u ekipi, a očigledno je da ostali razumeju o čemu se radi (osim ako se i oni ne foliraju, a i onda biste bili jedina osoba koja otvoreno pokazuje neznanje)? Nema ničeg lošeg u tome da pitate, ali ako se baš stidite, ono što ne razumete možete razjasniti i negde drugde, gde vas prijatelji neće uloviti u neznanju. Ovog puta objašnjavamo pojam „suvi seks“.

Drugi naziv za suvi seks je seks preko odeće. U suvom seksu se takođe stimulišu polni organi, pa može da dođe i do orgazma. Naziva se „suvim“ jer nema razmene telesnih tečnosti (dakle, ne radi se o penetrativnom seksu u kome ste uklonili samo onoliko odeće koliko je neophodno da bi do penetracije moglo da dođe).

Prilikom suvog seksa možete biti potpuno obučeni, ali možete biti obučeni i samo delimično, ili čak biti i bez ikakve odeće na sebi. Ovaj oblik seksa popularan je među tinejdžerima, jer može da pruži veliko zadovoljstvo, a ne ide se „do kraja“ (čega se devojke, pa i dečaci, često boje, ukoliko još uvek nisu spremni za tu vrstu odnosa – da, devojke, dobro ste pročitale, i dečaci mogu biti „u frci“ od seksualnih odnosa, samo što oni to ne žele da priznaju).

Ukoliko ste potpuno obučeni, suvi seks je bezbedan. Međutim, ako ste nagi, treba da vodite računa, jer je moguće da dođe do neplanirane trudnoće, kao i do toga da se zarazite polno prenosivom bolešću. Dakle, osim ako ćete biti u potpunosti obučeni, budite oprezni kao da se radi o klasičnom seksualnom odnosu, sa svim mogućim posledicama koje klasični seksualni odnos može doneti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.