najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Poltergajst: kućni duh 3D

Žanr: horor, triler, 3D
Trajanje: 93 min.

Glavne uloge: Sem Rokvel (Sam Rockwell), Rozmari Devit (Rosemarie DeWitt), Kenedi Klements (Kennedi Clements)
Scenario: David Lindsay-Abaire, Stiven Spilberg (Steven Spielberg)
Režija: Gil Kenan

SINOPSIS

Stiv (Sem Rokvel) i Dajen Friling (Rozmari Devit) doseljavaju se sa troje dece u novu kuću u predgrađu. Međutim, ubrzo se ispostavlja da je kuća Frilingovih ukleta. Nimalo prijateljski nastrojeni duhovi počinju da komuniciraju sa malom Karol Friling i uskoro je uvlače u svoj svet. Očajni roditelji zovu stručnjake za egzorcizam koji se suočavaju sa najtežim slučajem u svojoj karijeri. Čuvenog isterivača duhova u ovoj verziji igra Džered Haris.

O FILMU

Veliki blokbaster i jedan od najstrašnijih filmova ikada snimljenih, “Poltergajst: kućni duh” dobio je svoj rimejk u 3D-u. Reditelj Žil Kinan (“Monster house”, “City of Ember”) planira da zastraši čitave generacije svojom 3D verzijom “Poltergajsta”, koja je zasnovana na horor klasiku iz 1982. godine. Fanove horora obradovaće ponovo čuvena rečenica “They’re here”.

U priči o porodici iz predgrađa čiju kuću opsedaju zli duhovi ovoga puta pojavljuju se Sem Rokvel, Džered Haris, Rosmari Devit, Sakson Šarbino i Džejn Adams. Priča prati porodicu čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi, a na udaru su njihova deca. Kada zastrašujuće utvare otmu njihovu mlađu ćerku, porodica će učiniti sve kako bi je spasila pre nego što zauvek nestane.

Originalni “Poltergajst” snimljen je 1982. godine, u režiji Tobija Hupera, po scenariju čiji je koautor bio Stiven Spilberg. Producirali su ga Stiven Spilberg i Frenk Maršal. Imao je tri nominacije za Oskara. Mnogi ga i danas smatraju najboljim filmom osamdesetih godina. Imao je i dva nastavka, snimljena 1986. i 1988, ali se smatra “prokletim” filmom pošto je čak četvoro ljudi koji su učestvovali u filmovima preminulo.

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike