najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Špijuni

Žanr: akcija, krimi komedija
Trajanje: 120 min.

Glavne uloge: Melisa Mekartni (Melissa McCarthy), Rouz Birn (Rose Byrne), Džad Lou (Jude Law), Džejson Statam (Jason Statham)
Scenario: Pol Fig (Paul Feig)
Režija: Pol Fig (Paul Feig)

SINOPSIS

Suzan Kuper (Melisa Mekarti) je skromna analitičarka koja radi u CIA i heroj iz senke na najopasnijoj misiji do sada. Kada njen partner (Džad Lou) nestane sa lica zemlje, a drugi tajni agent (Džejson Stetam) bude u opasnosti, ona se dobrovoljno prijavi da se infiltirira u smrtonosni svet dilera oružja i spreči globalnu katastrofu.

O FILMU

U filmu „Špijuni”, koji je okupio prave mačo muškarce poput Džejsona Stetama, Džada Loua i 50 Cent-a, sve će zaseniti jedna od najuspešnijih komičarki današnjice Melisa Mekarti, kao tajni agent američke obaveštajne službe. Melisa Mekarti glumi Suzan Kuper, skromnu CIA analitičarku, heroinu iz senke niza opasnih misija agencije. Ona svakodnevno radi u podrumu američke obaveštajne službe CIA, a već deset godina je desna ruka superšpijuna koga igra Džad Lou. Melisa Mekarti opisuje svoj lik: „Suzan je uvek bila sposobna, sjajan je agent i taktičar, ali nedostaje joj samopouzdanje. Međutim, njena odanost liku kojeg glumi Džad Lou po imenu Bredli Fajn, iz nje će izvući ono najbolje.” Kada Lou nestane, a drugi top agent Džejson Stetam bude razotkriven, Suzan je poslednja nada CIA-e da spreči najpoznatijeg svetskog trgovca oružjem da izazove globalnu katastrofu.

Melisa Mekarti i reditelj Pol Fig beleže ovim filmom treću saradnju, a uz sjajan humor uživaćemo i u ozbiljnim akcionim scenama i prekrasnim lokacijama glavnih gradova Evrope, pa ćemo tako videti i Rim, Pariz i Budimpeštu. Pored Melise Mekarti i Džada Loua, u filmu se pojavljuju još Rouz Bern, Bobi Kanavale i Alison Dženi, dok Džejson Statam pokazuje svoju urnebesnu stranu koju do sada nismo mogli da vidimo.

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike