U trendu

Paklene ulice 8 (video)

Žanr: akcija, krimi, triler
Trajanje: 136 min

Glavne uloge: Vin Dizel (Vin Diesel), Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), Džejson Statam (Jason Statham), Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez), Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Luke Evans, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, Kurt Russell, Šarliz Teron (Charlize Theron)
Scenario: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Režija: F. Geri Grej (F. Gary Gray)

SINOPSIS

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni… i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

O FILMU

Posle „Paklenih ulica 7“ iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečniji filmskih serijala svih vremena: „Paklene ulice 8“.

„Paklene ulice 7“ su bile emotivno nabijena kulminacija voljene franšize izgrađene na brzini. Ne samo da su filmadžije i ekipa odale počast Polu Vokeru, koji je bio srce ovih filmova, već i onom najboljem što su „Paklene ulice“ izazvale kod filmske publike pre više od 15 godina… i nastavljaju to da rade. Završetak produkcije filma i njegovo promovisanje širom sveta bio je zahtevan i energičan posao koji su svi uključeni radili s ljubavlju. Ali kad se završilo jedno životno poglavlje, postavilo se i neizostavno pitanje: „Da li je ovo zaista kraj voljene franšize?“

U filmu „Paklene ulice 8“, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela. Pored Šarliz Teron, u serijalu se po prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Suočeni s odlukom da li da nastavljaju sagu, producenti Nil H. Moric i Vin Dizel, scenarista Kris Morgan, direktori studija Univerzal i ostatak ekipe morali su dobro da razmisle o sledećem zajedničkom koraku. Ova porodica je bila u žalosti i malo njih je moglo da smisli opravdani razlog da se ova saga nastavi. Filmadžije su smatrale da bi morale da urade nešto potpuno drugačije ako planiraju da nastave ovaj serijal. Kad je odlučeno da franšiza još uvek ima dosta uzbudljivih priča koje treba da podeli s publikom, oni su se odlučili za preokret. Novi pravac će biti eksplozivni niz događaja koji će uzdrmati sve prave fanove franšize. Od početka je u ovaj serijal utkana tema porodice i to će sad biti stavljeno na test.

Oficijelni sajt:

The Fate of the Furious (2017)

Premijera: 20. april 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar