najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vojna akademija 2

Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 120 min.

Glavne uloge: Radovan Vujović, Bojan Perić, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić
Scenario: Boban Jevtić, Gordan Mihić
Režija: Dejan Zečević

SINOPSIS
Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli? Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici. Za razliku od serije, film se u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića. Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja, a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.
O FILMU
Film "Vojna akademija 2" reditelja Dejana Zečevića i producenta Neleta Garića prikazuje nastavak sudbine glavnih junaka istoimene televizijske serije koji se sada školuju za pilote.
Premijera: 6. novembra 2013. godine u Centru "Sava"

Najnovije iz rubrike
1 komentar
  1. Majaa -

    Sjajan je film! 🙂 Bravo za glumce i režisera.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.