7 najgorih bivših po horoskopu: zažalićete što ste ih uopšte sreli

S ovim bivšima se nećete družiti, verovatnije je da ćete ih zaobilaziti u širokom luku nadajući se da se više nikad nećete naći u njihovom društvu. Prekidi im teško padaju, a posledice mogu biti jako ružne.

1. Bik

Kombinacija tvrdoglavosti i posesivnosti čini Bika bivšim iz noćne more. Znate one filmove u kojima odbačena bivša devojka ili žena stoji s hladnim oružjem iznad glavnog glumca? Tako otprilike izgleda prekid s Bikom – ako vas oni ne mogu imati, onda vas niko neće imati.

2. Blizanci

U početku prekid s Blizancima se čini u redu, bez previše drame, a onda odednom se pojavi „zlobni blizanac“ čija jedina želja je osvetiti se i pokazati vam koliko ste u krivu što ste ih izgubili.

U jednom trenutku će se ponašati kao da je sve uredu i predlagati kafu za iduću sedmicu, a u drugom trenutku će vaša ulica biti oblepljena posterima s vašom slikom na kojima piše da imate herpes ili sifilis. Taman kad ste pomislili da je sve gotovo i da je dobro prošlo, onda vas iznenadi nekim neverovatno zlobnim poduhvatom.

3. Lav

Lav ne bi bio toliko loš bivši da nije toliko pun sebe. Jednostavno biste se razišli i to bi bilo to. Ali, zato što Lav ima izrazito visoko mišljenje o sebi, u kontrastu s mišljenjem o svima drugima, on jednostavno ne može da shvati kako je to uopšte moguće da ste VI prekinuli s NJIM?

On je pobednik, ratnik, kralj celog svemira i svi ljudi imaju čast što uopšte mogu biti u njegovom društvu, a vi ste niko i ništa, jedan obični mizerni čovek kojeg je on izvukao iz potpune anonimnosti i pretvorio u zvezdu… (otprilike u ovom tonu će biti vaši razgovori i poruke, pa se pripremite).

4. Vaga

Ono što Vagu čini paklenim bivšim je sposobnost da izmanipulišu svaku situaciju i okrenu sve u svoju korist. A uz to su još i arogantni, tako da će posegnuti za bilo kojim oružjem (sećanjem ili događajem) pomoću kojeg će vas uveriti da ste vi krivi, a ne oni.

Kad se oporavite od manipulacije i shvatite da zapravo vi niste krivi za svoje izbore i da se za što vas je Vaga optužila je zapravo inteligentno manipulisanje činjenicama, mislićete da ste im na repu.

I onda će vas opet izmanipulirati da se osećate loše i krivo za sve što se dogodilo, piše Your tango.

5. Škorpija

Škorpion nije toliko grozan bivši, koliko je grozna njihova reputacija da su tihi, promišljeni i vrlo tajnoviti. Ova kombinacija daje dojam lika iz filma Psycho i sama Škorpija zapravo ništa ne mora da napravi.

Osećaćete se loše samo razmišljajući i pitajući što je Škorpija naumila, jer kod njegone osvete često se zna dogoditi da ni ne znate da vam je on smestio, a smestiće vam dobro, i to tamo gdje jako boli.

6. Ribe

Ako ste prekinuli s Ribom, zaboravite da ćete se ikad družiti, ili razgovarati, ili se čak sresti negde u gradu a da se on relativno „normalno“ ponaša i da se ne osećate kao najgora osoba na svetu.

Ribe nisu sposobne da zaborave ni oproste, tako da nakon prekida bi bilo najbolje da pokupite svoje stvari i preselite u drugi grad jer s Ribama ne možete deliti ni prijatelje, ni mesta izlaska, jer ne postoji zajedničko mesto na kojim bi se osećali ugodno. Njihov prezir će se osećati u vazduhu.

7. Rak

Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovom popisu nemaju zlobnu crtu, oni su na ovom popisu jer su preosetljivi. Što znači da će prekid s Rakom biti okupan u suzama.

Pojavljivaće vam se u uredu, stajati ispod vašeg prozora, slati vam patetične poruke i ostavljati govorne poruke i nikad vam neće dopustiti da zaboravite koliko ste ih povredili i koliko oni još uvek pate za vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.