U trendu

Žene iz ova 4 horoskopska znaka imaju najlepše grudi

Danas se na osnovu gledanja u zvezde i datume rođenja svašta može saznati i zaključiti pa i to koje žene, odnosno pripadnice kojih znakova imaju najlepše grudi.

Najviše manekenki rođeno je u znaku Ovna, najlepše mladalačke, ali samo mladalačke grudi imaju žene rođene u znaku Bika, a najmanje ali „najukusnije“ grudi imaju žene Rakovi.

Ali iz kojih znakova su „šampionke“ kada je reč o grudima?

Lav

Lavice imaju najveće grudi Zodijaka i po njima ih svi pamte. Ipak, ono što je veliko ne mora biti i najlepše. S druge strane, majka priroda podarila im je i sasvim dovoljnu lepotu da budu na ovoj listi.

Vaga

Nemaju velike, ali ni male već grudi srednje veličine koje zbog svoje prirodne lepote svima mogu da upadnu u oči. Ono što Vage razlikuje od dama iz drugih znakova je što u principu ne vole da šetaju sa grudnjacima, tako da znate muškarci – ako primetite neku lepu devojku na ulici bez grudnjaka, vrlo je verovatno da je Vaga.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku imaju ubedljivo najlepše grudi. U odnosu na dame iz drugih znakova koje bi „ubile“ za takve grudi, Vodolije često nisu ni svesne svoje lepote, pa zbog toga što ih mnoge druge neobične stvari interesuju u životu, njih ni ne ističu. A to je prava šteta – muškarci bi i te kako imali šta da vide i čega da se nagledaju.

Ribe

Ribe imaju, poput Vaga grudi prosečne veličine ali savršenog oblika. Ono što ih razlikuje od grudi žena iz drugih znakova je što imaju najnežniju kožu.

3 komentara
  1. mmm

    a ne,ne,ne Strelice su top

  2. verujem u bolje sutra

    ne lupetaju, sve je tacno 🙂

  3. djubrivoje

    Šta lupetate

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike