Izgled ili ličnost? Šta najviše privlači svaki horoskopski znak?

Prema horoskopskom znaku možemo odrediti šta je to čemu nikada ne možemo odoleti, piše Elite Daily.

Ovan: Samopouzdanje

Ovnovi su beskrajno samouvereni pa ne iznenađuje što ih to najviše privlači i kod drugih. Nije važno da li je osoba konvencionalno atraktivna sve dok je svesna toga koliko vredi, Ovan je kupljen. Još je bolje ako se ponaša kao da ju je teško osvojiti jer ovaj znak voli izazove.

Bik: Darežljivost

Bikovi su pomalo materijalisti i da biste osvojili jednog od njih, treba da ga obasipate poklonima. Iako je idealan partner ovog znaka neko ko je uspešan (čitaj: vrlo bogat), mogu se zagrejati i za svakoga ko ih odvede na skupu večeru ili im kupi vredan poklon.

Blizanci: Veština donošenja odluka

Blizanci nikada ne mogu lako da se odluče za jednu stvar, ali su sigurni da im je potreban neko ko je dobar u donošenju odluka. Iako je ovaj znak slobodnog duha, potreban mu je neko ko može da donosi odluke. Blizanci su potpuno ludi za ovakvim osobama.

Rak: Ljubaznost

Rakovi imaju veliko srce i vrlo su osećajni pa je najbrži put do njihovog srca ljubaznost. Ovaj znak ne voli igre, ali mu nikad neće dosaditi znakovi pažnje i mali pokloni. Male stvari kao što su poruke na čestitkama ili hrana koju ste za njega skuvali Raka obaraju s nogu.

Lav: Laskanje

Lavovi su prilično samouvereni, ali ipak vole da ih neko često podseća na to koliko su fenomenalni. Njih najlakše osvaja partner koji im bez pitanja govori kako im je kosa lepa ili kako su se dobro obukli. Govorite Lavu što češće koliko je divan i voleće vas do kraja života.

Devica: Prilagodljivost

Device su poznate po tome što vole da se sve radi onako kako one smatraju da je najbolje pa im ne odgovara kad neko pokušava da ih izbaci iz zone komfora. Ovaj znak voli da se neko prilagodi njegovim pravilima, a ne da mu se suprotstavlja. Ako poštujete Devičinu rutinu, znajte da ste osvojili njeno srce.

Vaga: Optimizam

Vage traže balans i red u svim stvarima, a ubija ih negativnost drugih ljudi. Pripadnici ovog znaka vole osobe koje održavaju mir i harmoniju i ne mogu da odole optimistima. Optimizam je zarazan, a Vagama je to jednostavno neodoljivo.

Škorpion: Umeće flertovanja

Škorpionima je stalo do seksa i za njih je hemija važnija od zajedničkih interesa i dobrog razgovora. Kada se Škorpion zaljubi, to je najčešće zbog toga što se seksualna napetost može opipati i što je flert s tom osobom izvanredan. Zbog toga najviše šanse da osvoje pripadnike ovog znaka imaju profesionalci u flertu.

Strelac: Ljubav prema fizičkim aktivnostima

Strelci su spontani i slobodnog duha i nemaju strpljenja za lene ljude. Ovaj znak privlače aktivni tipovi i svako ko želi da osvoji Strelca prvo ga mora da ga fascinira svojom energijom. Pripadnici ovog znaka vole avanture i najviše ih privlače ljudi koji imaju snagu sličnu njihovoj.

Jarac: Ambicija

Jarci su orijentisani na ciljeve i uspeh u karijeri pa ih prvo privuku oni koji dele njihovu želju za uspehom. Iako ovaj znak nije tip koji se ludo zaljubljuje (jer ko ima vremena za to?), Jarci padaju na one koji im mogu obećati stabilnost i pouzdanost. Ništa ih ne privlači više od ambicije.

Vodolija: Smisao za humor

Nikad ih nećete potpuno razumeti. Zato njih fascinira kada neko smatra njihove šale smešnima, njihova zapažanja mudrima, a znanje beskorisnih činjenica slatkim. Pripadnici ovog znaka cene dobar smisao za humor i ništa im ne može biti privlačnije od nekoga ko deli njihov senzibilitet.

Ribe: Kavaljerstvo

Ribe su vrlo romantične i ništa ih brže ne obara s nogu od lepih manira. Pripadnici ovog znaka provode dosta vremena maštajući, pa kada upoznaju osobu koja im primiče stolicu, otvara vrata i donosi cveće, biće njome opčinjeni.

(V. T, index.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.