NAJSENZUALNIJI horoskopski znak

Ljubav igra važnu ulogu u vašem životu. Ona za vas nije sinonim strasti, bure, razdiranja ili erotskog zanosa, već nežnosti, uživanja.

Vi ste kao stvoreni za brak, za život udvoje. Pošto ste pristalica ustaljenih formi i svega onog što se odnosi na materijalnu stvarnost, kod partnera vas (muškarca) pre svega privlači njegov fizički izgled. Šta se krije iza njegovog lica, manje vas interesuje.

Kad upoznate čoveka koji vam se sviđa, želite na svaki način da privučete pažnju na sebe. Period posmatranja kod vas dugo traje. To ne iznenađuje jer vi sve odluke donosite posle dugog razmišljanja.

Iako izgledate kao hladna osoba, u suštini ste veoma senzibilni. Čak i ako ste pronašli kod osobe suprotnog pola sve znake privlačnosti, nećete požuriti da s njim odmah odete  matičaru. Pre nego što se odlučite za trajniju vezu, želite da budete sigurni da je to onaj pravi, onaj koji je pronašao pouzdan put do vašeg srca.

Ne vezujete se lako za čoveka koji vam se dopao. Ljubav u vašem srcu polako sazreva. Osećanja se veoma lagano razvijaju. Od nežnosti i topline osećanja drugog – zavisi i vaša ljubav.

Čuvate se da drugom poklonite polovičnu ljubav, zato ste obazrivi i period čekanja da ona sazri za vas nije nikad dug ni savršen.

Pa ipak, postoje i žene rođene u ovom znaku koje su toliko privržene svojim muževima da postaju njihove robinje.

Od supruga tražite postojanost osećanja da biste srećno živeli. Niste pristalica maštanja u ljubavi, niti u životu. Čuvate se svega onog što može da dovede do drame. Što su odnosi sa mužem harmoničniji, iskreniji, to ste zadovoljniji.

Iako ponekad izgledate potpuno ravnodušni, u stvari ste veoma ljubomorni i posesivni. Ne podnosite prisustvo druge žene, pa bila to i koleginica vašeg supruga. Umete vešto da isprepletete mrežu oko njega da biste ga sačuvali samo za vas.

Pošto cenite materijalne stvari, ne biste mogli sa mužem boemom. Ako vam muž pruži ono što od njega očekujete, bićete mu supruga kakvu samo poželeti može. U svom domu pronaći ćete spokojstvo, toplinu, mir i harmoniju. Trudićete se uvek da muža zaštitite od bura, potresa.

S obzirom na vaš smisao za organizaciju, suprug može imati puno poverenje da ćete kućne poslove voditi perfektno. Ekonomično vodenje domaćinstva stavljate u prvi plan. Dobra ste kuvarica. Gosti će se kod vas uvek prijatno osećati.

Imate sve kvalitete da budete dobra majka. Izuzetno privržena deci, kao i svima koje stvarno volite i cenite, nastojaćete da im pružite što više možete. Deca će od vas tražiti uvek sve više, a vi ćete biti spremni i na žrtve, samo da im udovoljite. Ne uživate dovoljan autoritet kod dece, ali niste prema njima ni suviše popustljivi kad je reč o vaspitanju i obrazovanju.

Ipak, moglo bi vam se preporučiti da prema deci ne primenjujete suviše stroge principe, koji su postali sastavni deo vašeg života.

Vi ste, nedvosmisleno, B I K (od 21. aprila do 21. maja).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.