U trendu

DŽek Vajt objavio peti solo album „Entering Heaven Alive“

LOS ANĐELES – Američki muzičar DŽek Vajt, koji je stekao svetsku popularnost kao član rok dua „The White Stripes“, objavio je svoj novi solo album „Entering Heaven Alive“, preneli su američki mediji.

Dva meseca nakon je izbacio novu pesmu „Fear of the Dawn“, Vajt je objavio i svoj peti po redu solo album, koji je zbog različitih stilova podeljen na dva zasebna dela.

„Ideja je dugo bila da se napravi jedan album, tako jer prvobitno bilo zamišljeno. Međutim, meke, melodične pesme jednostavno nisu išle dobro sa težim komadima. Odlučio sam da ih podelim na dva naslova. Bilo je bolje da ih zadržim u njihovom jedinstvenom malom univerzumu“, rekao je Vajt.

Mužicar je istakao da je prethodni period bio izuzetno plodonosan za njega, te da je vreme pandemije iskoristio za stvaranje.

„Možda zvuči iznenađujuće, ali mogu reći da sam više stvarao u prethodnom periodu nego što je to bio slučaj u poslednjih 10 godina. Ono što je sjajno u tome što sam bio zatvoren je to što imam muzički studio kod kuće“, naveo je Vajt.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.