U trendu

Film „Munje opet“ u prve dve nedelje prikazivanja videlo 100.000 ljudi

BEOGRAD – Dugoočekivani nastavak kultnog filma „Munje“ brzo puni bioskopske sale širom zemlje i za dve nedelje, od početka bioskopske distribucije, film je pogledalo 100.000 gledalaca.

Reditelj Raša Andrić zajedno sa scenaristom Srđanom Anđelićem na filmsko platno donose priču o životima omiljenih junaka Popa i Mareta, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina.

Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake.

Zaleću se na putovanje i nove doživljaje, sa veoma zanimljivim likovima, gde započinju novu i nezaboravnu avanturu.

Glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, ali i mlađa glumačka imena Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

Pored originalne i duhovite priče, kao i pre 20 godina, film “Munje opet” dopunjuje i prepoznatljiva muzika za koju su ovaj put zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj,Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli,Baby Motorolola i mnogi drugi.

Film „Munje opet“ je u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a od 20. aprila moćiće da ga pogledaju i gledaoci širom Evrope.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.