U trendu

Gligorić: Blok 27 je neobična tinejdžerska serija

BEOGRAD – Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Aleksandar Gligorić koji je govorio o svojoj ulozi u novoj seriji „Blok 27“.

Gligorić je rekao da igra inspektora Antonijevića u neobičnoj tinejdžerskoj horor seriji, koja sadrži i mistiku i akciju.

„Nismo do sad imali takav žanr. Mislim da će biti jako popularan, sigurno generaciji koja ima 16,17 godina ali i starijima. Jer se tu meša i epohica koju svi volimo – vreme izgradnje Novog Beograda“, rekao je glumac.

Gligorić je rekao da je u karijeri radio „sve i svašta“ i da mu nije problem da se „šalta iz uloge u ulogu“, a zahvaljujući popularnosti serije „Senke nad Balkanom“ i filma „Južni vetar“ publika i neki reditelji ga vide „kao opasnog lika ili kriminalca“.

„Malo je i do fizionomije, ali mogu da budem i dobar čovek. Antonijević je napisan da bude malo bahatiji i siroviji, ali u razgovoru sa (rediteljima) Momirom Miloševićem i Milicom Tomović ipak smo odlučili da bude dobar covek, sa nekim unutrašnjim problemima“, rekao je Gligorić.

Trenutna hiperprodukciaj serija u Srbiji oduševljava Gligorića, koji se tome nije nadao „ni u snu ranije“.

„Kad sam završio akademiju radio je (Zdravko) Šotra Mir-Jam i posle (Radoš) Bajić besomučno ‘Selo gori a baba se češlja’. Bio sam prinuđen da se bavim nekim drugim poslovima. A sad ovi klinci grunu sa akademije i ima lepeza ponuda gde će da učestvuju. Ima love i lepo im je“, primetio je glumac.

Gligorić je naglasio da podržava hiperprodukciju serija pošto smo „postali televizijska Meka u Evropi“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar