U trendu

Maraja Keri snimila TV šou spektakl i novi spot

NJUJORK – Televizijski spektakl šou specijal “Mariah Carey’s Magical Ćristmas Special” imao je svetsku premijeru u prošlu subotu ekskluzivno na striming platformi “Apple TV+”, gde je glavnu ulogu imala pop zvezda Maraja Keri.

Praznična listu gostiju uključila je mnoge muzičare koji su nastupali te večeri: Ariana Grande, Dženifer Hadson, Snup Dog, Tifani Hadiš i drugi uglavnom iz sveta muzičkog šou biznisa.

Ove nedelje, 11. decembra, će izaći soundtrack – muzika iz ovog specijala, a pre toga, Kerijeva je objavila novi video spot “Oh Santa!” čiji je ko-autor, a sa njom u ovoj pesmi nastupaju Ariana Grande i Dženifer Hadson, koji se već prikazuje na YouTube platformi.

Pevačica Keri je ovaj jedinstveni božićni šou učinila ličnim tako što su se u njemu našla i njena deca, blizanci – ćerka Monro i sin Morokan.

Sama radnja emisije je svedena: suočeni sa globalnom prazničnom krizom, stanovnici Severnog pola znaju da postoji samo jedna osoba koja može sačuvati Božić, a to je dobra prijateljica Deda Mraza – Maraja Keri.

Kombinujući muzičke performanse, dinamični ples i veoma modernu animaciju, kraljica Božića, uskočila je u poslednjem trenutku da napravi spektakularno božićne slavlje.

Pop, soul i R’N’B diva se našla i u ulozi ekskluzivne producentkinje šou programa zajedno sa timom koji čine – Jan Stjuart, Rej Kapur i Ešli Edens.
Režija je poverena dvojici proverenih profesionalaca – dobitnik britanske filmske nagrade BAFTA – Hamiš Hamilton i laureat Zlatnog globusa – Roman Kopola, ali takođe su bili i producenti, dok je scenario napisala Karolajn Foks.

Pevačica je već nedavno bila aktuelna sa novom kompilacijom pesama kao značajni jubilej od 30 godina uspešne karijere, gde je imala ogromnu količinu hitova, i zapažene duete, od kojih svakako svet pamti sa Vitni Hjuston na baladi „When You Believe“ za animirani dugometražni film „Princ od Egipta“ (1997).

Muzičarka Keri se oprobala i kao glumica u filmovima “Gliter”, “Wise Girls”, “Neženja”.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.