U trendu

Miomira Dragićević: Narod se uželeo komedija

BEOGRAD – Glumački par Slobodan Stefanović i Miomira Dragićević gosti su nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ u kojoj otkrivaju da je izvanredna glumačka ekipa glavni razlog velike popularnosti televizijske serije „Tri muškarca i tetka“ koja se emituje na Prvoj srpskoj televiziji.

Dragićević napominje da je mnogo naučila snimajući seriju od glumačkih veličina kakve su Svetlana Bojković, Jelisaveta Seka Sabljić, Petar Božović.

„Napravili smo dobro atmosferu na setu i sa mlađim popularnim kolegama poput Marka Janketića i Milana Vasića“, kaže Dragićević.

Stefanović ističe da je 60 glumaca uključeno u snimanje serije „Tri muškarca i tetka“

„To je sasvim normalno da se radi sitkom koji ima 160 epizoda. Publika traži nove likove, pa je potreba za glumcima veća“, rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima serija obiluje zapletima.

„Ti zapleti magnetno drže publiku uz seriju“ kaže Stefanović.

Dragićević napominje da su ti, pre svega komični zapleti u seriji sve češće uvrnuti.

„Narod se uželeo komedija, ali ne na prvu loptu. Ljudi žele televizijske serije u kojima ih zapleti iznenađuju i sve je moguće“, rekla je Dragićević.

Stefanović uz osmeh izdvaja momente sa snimanja serije kada Dragićević ne može da poveruje u neka od scenarističkih iznenađenja.

„Pogleda Miomira u scenarijo i glasno uzvike „Uh opet sam sa drugim“. Do sada je bila u ljubanvom zapletu sa svim muškim akterima serije osim sa svojim sestrićem kojeg u seriji oživljavam ja“, rekao je kroz smeh Stefanović.

Popularni glumac napominje da je bilo svakakavih anegdota na snimanju serije, ali izdvaja borbu novih glumaca na setu sa imenima likova.

„Novi kolega na setu u kadru nije uspevao da pogodi ime lika koji igram. U seriji igram Đovanija, a novi kolega je pokušavao sa Ej Đani, Đovanini, Đovani…bilo je nnogo smeha na snimanju tog dana“, naglasio je Stefanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.