U trendu

„No Slip festival“ festival u hangaru Luke Beograd

BEOGRAD – „No Slip festival“ elektronske muzike biće održan 11. i 12. novembra u glavnom hangaru Luke Beograd, gde će nastupiti Ameli Lens, Rajnier Zoneveld, Indira Paganoto, Partiboi69 i desetine drugih, saopštili su danas organizatori iz Egzita.

Dok prve večeri dolazi Zoneveld „apsolutni rekorder po rasprodatim nastupima“, Lens „uživa reputaciju miljenice domaće klupske publike i jedne od najtraženijih predstavnica Egzit porodice“, a sa svojim tehnom budućnosti sa oldskul elementima stiže 12. novembra, naveo je Egzit.

Kako je najavljeno, druge večeri Glavni hangar „prvi put će prodrmati psaj-trens-tehno ratnica“ Paganoto, koja je briljirala na ovogodišnjem Egzitu“, a 11. novembra tu je omiljeni viralni fenomen elektronske muzičke scene Partiboi69″.

Didžej Regal će 11. novembra isporučiti kombinaciju različitih žanrova elektronske muzike, sa primesama trensa i asid zvuka, a premijerno u subotu stiže Koboyo, sa oldskul, berlinskim i Detroit tehno duhom, kaže se u saopštenju..

Regionalnu scenu predstavljaće Mostarac Andrej Jelić, poznat po višečasovnim afterima, splitski didžej Džok, sarajevski Edib B, a u ime domaće scene tu su Dejan Milićević, Katalina, Antraks i Du, najavio je Egzit.

„No Slip festivalu pridružuju se dva sjajna nova ženska imena u svetu elektronske muzike. Program prve večeri pojačava Kiki Solvej iz Nemačke, Domaću podršku istog dana u Glavnom Hangaru pružiće Katalina“, kaže se u saopštenju.

Pored No Slip festivala u Glavnom hangaru Luke Beograd, gde će glavne zvezde biti Lens, Zoneveld, Paganoto, Partiboi69 i drugi, muzički program odvijaće se u klubu Dragstor, koji je rezervisan za „WB Community žurku“, trep veče i zvanične aftere.

U beogradske Silose stižu ukrajinska minimal izvođacica Olga Korol, art direktor milanskog kluba Tunel didžej Bagzi, strazburški Paskal Valter, Šveđanka Marija Nordgren i Ukrajinka Mašsa, kaže se između ostalog u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.