U trendu

Noć knjige 14. juna u 29 gradova u Srbiji i regionu

BEOGRAD – Dvadeseta regionalna manifestacija „Noć knjige“, pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija, biće održana 14. juna od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“.

„Laguna“ je za svoja izdanja obezbedila popuste od 25 posto za kupovinu jedne knjige do 40 posto za četiri i više knjiga.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili „Noći knjige“ kao i na strana izdanja biće 20 posto, na „DexyCo“ knjige 30 posto, dok će gift asortiman biti snižen za 20 posto.

U knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu, kompanija „GameS“ će obradovati gejmere sa 20 posto popusta na sve igre i prateću opremu, osim za konzole, prepejd kartice i artikle koji su na akciji, dok će „Dallas Records“ odobravati 5 posto popusta za diskove i vinile koji nisu već na akciji.
I ovu „Noć knjige“ obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti – novi roman Jelene Bačić Alimpić „Njegove bele rukavice“, „Put do kuće svakog jutra sve je duži“ Fredrika Bakmana koji je stvorio Uvea, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu „Nož“, nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića „Teodorin prsten“ i mnogi drugi.
Veliki broj „Laguninih“ pisaca družiće se sa čitaocima u „Delfi“ knjižarama, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

„Noć knjige“ će biti održana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju „Lagunini“ klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.