U trendu

Otkazana konferencija za medije: Džoni Dep još nije u BG

BEOGRAD – Slavni holivudski glumac Džoni Dep nije stigao danas u Beograd zbog čega je otkazana konferencija za medije u prostorijama italijanske produkcije „Iervolino Studios“ u Beogradu, povodom promocije prvog animiranog serijala „Pafini“, proizvedenog u Srbiji.

Među novinarima se pronela informacija da Dep nije uspeo da stigne na zakazani let iz Rima ka Beogradu.

Bilo je planirano da Dep u Beogradu promoviše projekat koji su zajedničkim snagama iznele producentske kuće „Arćangel Digital Studios“ Miloša Bikovića, Iervolino Studios (IES) i njena maticna kompanija „Iervolino & Lady Bacardi Entertainment“, koje drže istaknuti producenti Andrea Iervolino i suosnivač Lady Monika Bacardi.

Ovom prilikom kompanija IES je i svečano otvorila svoj studio u Beogradu, a ceo animirani serijal od za sada završene 54 epizode, realizovan je uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Planirano je za početak da se snimi čak 250 epizoda serijala, od po 5 minuta.

Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijom iz Italije, posebno je bio zapažen kao negativac u njihovom dugometražnom filmu „Čekajući varvare“ (2020), rađenom prema istoimenom romanu južnoafričkog nobelovca Džona Maksvela Kucija, koji je napisao i scenario.

Režiju je potpisao kolumbijski autor Siro Gera, u svom prvom filmu na engleskom jeziku, dok su glavne uloge imali „oskarovac“ Mark Rajlans, Robert Patinson i Dep.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.