U trendu

Pank bend „Goblini“ održaće koncert 22. marta u Domu omladine Beograda

BEOGRAD – Pank bend „Goblini“ iz Šapca održaće novi samostalan koncert 22. marta u Domu omladine Beograda, najavio je organizator događaja, diskografska kuća „Metropolis Music Company“.

Šabački pankeri će prvi put za 30 godina karijere svirati u sali „Amerikani“ DOB-a i premijerno će odsvirati od početka do kraja jedan od svojih albuma, što do sada nisu nikada radili.

U pitanju je izdanje koje im je obeležilo karijeru i donelo najveće hitove – „U magnovenju“.

Tako će šabački pankeri svirati sve numere, od naslovne pesme „U magnovenju“, preko „Bolje soko….“, „Vođa“, „On je ona je“, kultne „Ima nas“, „Petra“, „Ona“, „P5“, „Privatni rat“, „On“, „Anja, volim te“ sve do poslednje pesme na albumu, simbolično nazvane „Kraj“.

Ali, tu nije kraj, kako navode iz organizacije koncerta, jer „Goblini“ uz kompletan album „U magnovenju“ najavljuju i veliki broj hitova sa ostalih studijjskih albuma.

„Prve dane proleća će, sigurni smo, obeležiti jedinstven koncert „Goblina“ u Domu Omladine Beograda“, poručuju iz „Metropolis Music Company“.

„Goblini“ su bili dosta aktivni u poslednje vreme što se tiče koncerata, tako da su imali solo nastupe u prestonici – Bašta Kluba studenata tehnike (KST) i u Atrijumu Beogradskog sajma, na festivalima Arsenal fest (Kragujevac), Exit (Novi Sad), a česti su i na Beer festu i drugim manifestacijama širom Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.